Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior-/privatrådgiver til Center Hillerød

Nykredit

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
04-11-2019
Kontakt
Nykredit
Søndre Jernbanevej 4
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77106760
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at gøre livet bedre for boligejerne, og kan du yde kvalificeret rådgivning, så du hjælper dine kunders drømme med at gå i opfyldelse? Og kunne du tænke dig at arbejde i nyindrettede lokaler i Hillerød sammen med ca. 40 dygtige kolleger, som tilsammen favner både Privat, Erhverv og Private Banking? Så er du måske vores nye kollega. 

Du er en opsøgende og resultatorienteret rådgiver
Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Det betyder, at du som privatrådgiver på vores center i Hillerød skal levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue. I praksis får du ansvar for at:

  • rådgive, udvikle og håndtere din egen portefølje af kunder; herunder rådgive om kundeforholdet i hele livsforløbet

  • identificere dine kunders individuelle behov

  • opbygge varige relationer til dine kunder, der sikrer, at du er på forkant med kundens økonomiske liv

  • foretage løbende kundeopfølgning også efter endt ekspedition

  • være opsøgende, så du kan udvikle din egen portefølje med flere helkunder.

Din egen portefølje af kunder
Du får ansvaret for din egen portefølje af kunder, der sammensættes ud fra din erfaring og dine kompetencer. Gennem komplekse opgaver og sparring med vores seniorprivatrådgivere og specialister bliver du løbende udfordret og udviklet med henblik på at udbygge dine faglige kompetencer til gavn for både dig og vores kunder.

Finansielt uddannet med erfaring
Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. I en tidligere stilling som privatrådgiver har du opbygget solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi, hvad end det handler om lån, rådighedsbeløb, overskud, opsparing eller drømmeprojekter.

Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne, og din interesse for den enkelte kunde gør dig i stand til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative evner formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

Din nye arbejdsplads
I Nykredit Center Hillerød bliver du en del af et center, hvor vi har en uformel tone, og hvor du får 40 kolleger bestående af privat- og erhvervsrådgivere samt Private Banking. Vi kan love, at du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og at du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt, ligesom vi har fokus på hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Charlotte Kaae Brund, 44 55 35 93 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.


Vi inviterer løbende til samtaler.

Ansøgningsfrist: 18. november 2019

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Søndre Jernbanevej 4
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77106760
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed