Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior-/privatrådgiver til Center Hørsholm

Nykredit, Center Hørsholm

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Nykredit, Center Hørsholm
Hovedgaden 55 A
2970
Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
28-02-2020
Kviknummer
LJA-79336416
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som rådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem, de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. 

  

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer til dem

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

  • skabe et godt samarbejde med vores mæglere.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om lån, daglig økonomi, opsparing og drømmeprojekter. Samtidig er du ambitiøs, og du formår at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager endnu et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

På Center Hørsholm har vi et højt aktivitetsniveau. Vi er et team af 18 dygtige og engagerede kolleger, hvor stor arbejdsglæde og gode resultater betyder meget for os. Du får mulighed for at arbejde med alle typer af (hel)kunder, deltage i vores tætte mæglerrelationer med Estate og Nybolig samt dyrke samarbejdet med vores specialister. Vi har en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

 

Vi arbejder målrettet mod at sætte Hørsholm på bykortet gennem lokale arrangementer samt udbygning af netværk. 

 

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder og muligheder for dig.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt

centerdirektør Helle Laugesen, 44 55 35 60/40 73 45 95 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 28. februar 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit, Center Hørsholm
Hovedgaden 55 A
2970
Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
28-02-2020
Kviknummer
LJA-79336416
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed