Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior-/privatrådgiver til Center Odense

Nykredit

Odense, Fyn

Indrykket
08-10-2019
Kontakt
Nykredit
Mageløs 2
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
29-10-2019
Kviknummer
LJA-76312260
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere, som du også skal udvikle med nye kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Derfor er vi også stolte af, at Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret Nykredit som testvinder af markedets bedste realkreditprodukt. Som rådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Vores kunder kvitterer for den gode rådgivning og har igen i år sendt Nykredit op blandt de bedst ratede banker af privatkunderne. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

                                

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

  • etablere nye kundeforhold med bolighelkunder.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er ambitiøs og lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

                             

Din nye arbejdsplads

På Center Odense bliver du en del af et center med 40 kolleger. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

                              

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Martin Birkholm, 44 55 31 45 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Mageløs 2
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
29-10-2019
Kviknummer
LJA-76312260
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed