Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senioranalytiker med IT- og realkrediterfaring

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
05-11-2019
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77147954
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du stærk til at omsætte forretningskrav til knivskarpe user stories, og har du lyst til at spille en central rolle i forhold til at sikre kvalitet og levering til tiden? Er du løsningsorienteret og har viden om realkredit? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi udvikler løsninger til Nykredit og Totalkredit

I Digital, Change & IT arbejder vi tæt sammen med forretningen i et agilt udviklingssetup. Som IT-/ forretningsanalytiker vil du være tilknyttet Realkreditformidling og Administration, hvor vi arbejder med udvikling af løsninger til såvel Totalkredit som Nykredit.

 

Du indgår i et team, som sidder i Aalborg og Warszawa og er bemandet med en Scrum Master, en Product Owner og en håndfuld udviklere og arkitekter. Teamet er bl.a. ansvarlig for at sikre ibrugtagning af sektorløsninger fra e-nettet - fx e-indfrielse/e-samtykke - som er et projekt, der er i fokus lige nu. Du indgår i teamet som analytiker, hvor din rolle er at bygge bro i teamet mellem tekniske og forretningsfaglige profiler samt til relevante interessenter i øvrigt. Du skal derudover understøtte Scrum Master og Product Owner (i DK) i at skabe fremdrift i teamets opgaver, fremme holdånden og sikre afklaringer af skiftende kompleksitet.

 

Du bliver samtidig tilknyttet en afdeling på 27 IT-/forretningsanalytikere, som er samlet under en kompetence- og personaleleder. Her er fokus på løbende at gøre dine kompetencer skarpere i tråd med behovet hos forretningen og leverancelederne.

 

Du nedbryder behov til user stories

Som senioranalytiker arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst og altid med værdiskabelse for øje. Udover at dokumentere og kommunikere behov og krav, skal du i samarbejde med teamet være med til at realisere løsningen. Konkrete opgaver kan være at:

 

  • deltage i detaljerede afklaringer af processer og behov på tværs af teams og systemer

  • analysere forretningsmæssige behov og omsætte dem til krav i form af user stories

  • understøtte udviklingen af user stories gennem løbende sparring med de tekniske profiler fx applikationsarkitekter og udviklere

  • bidrage med forretnings- og løsningsviden, når løsningerne skal testes

  • være orienteret om udviklingstiltag i relevante forretningsområder og sektorløsninger for at sikre koordinering på tværs af teams.

 

 

Teamplayer med viden om realkredit og arkitektur

Du har viden inden for realkredit og en god forståelse for IT-arkitektur. Kendskab til Nykredit/Totalkredits ejendomsfinansieringsløsninger er et plus. Du har erfaring med agil udvikling og brænder for at forvandle forretningsbehov til konkrete løsninger med slutbrugeroplevelsen for øje. Du kan se dig selv trives i et dansk- og engelsksproget miljø, hvor der kommunikeres og samarbejdes på tværs af lokationer i Danmark og Polen.

 

Som person er du god til skabe nye relationer, du tager ansvar for din egen såvel som teamets fremdrift, og du sætter en ære i at overholde aftaler og deadlines. Det er vigtigt, at du arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver, samt at du kan formidle dine resultater klart og overbevisende. Din fysiske arbejdsplads er i Aalborg, og rejseaktivitet til København og Warszawa vil forekomme.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 20. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77147954
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed