Gem annonce

Senioranalytiker til P/L Reporting i Group Finance & Investments

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80657397
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at effektivisere regnskabsprocesser? Har du et analytisk mindset og interesse for finansielle instrumenter? Vil du være en del af Group Finance & Investments, som varetager investeringen af Nykredits egenbeholdning samt intern- og ekstern økonomirapportering? Og vil du være en del af afdelingen, der leverer det daglige og månedlige regnskab for Markets og Treasury? Så er her den oplagte mulighed.

 

Dit kommende job

Nykredit er Danmarks største realkreditselskab, og vi vil være til stede i hele Danmark og bidrage til udvikling i by og på land - i gode og dårlige tider. Vi vil skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder, og hver afdeling bidrager på sin måde til at nå det mål. I afdelingen P/L Reporting er vi ansvarlige for:

  • det daglige performanceregnskab for Markets og Treasury

  • det månedlige eksterne regnskab for Markets og Treasury

  • opsætning af regnskabsleverancer fra kapitalmarkeds- og bogføringssystemer med hensyn til finansielle instrumenter samt kontrol og afstemning heraf

  • håndtering af finansielle instrumenter i data warehouse.

 

Dine ansvarsområder

Dit arbejde varierer mellem tilbagevendende opgaver, projekter og ad hoc-opgaver. Dine primære opgaver vil omhandle det eksterne regnskab for Markets og Treasury og herunder:

  • udarbejdelse af månedsregnskab for finansielle instrumenter

  • udvikling, effektivisering og automatisering af regnskabsprocessen

  • analyse af udviklingen i resultatet i Markets og Treasury

  • opsætning af bogføring af finansielle instrumenter i bogføringssystemerne.

 

Du har erfaring med

Du er en passioneret kollega, der arbejder systematisk og med din analytiske og resultatorienterede tilgang, er du i stand til at løse komplekse problemstillinger. Du er nysgerrig og søger altid efter at gøre dit arbejde smartere. Du er proaktiv, og det er naturligt for dig at tage ansvar for dit arbejde. Du følger altid dine opgaver helt i mål og trives med at arbejde i et højt tempo, samtidig med at du er kendetegnet ved at være god til at samarbejde.

 

Du har en videregående økonomisk uddannelse som fx cand.merc., cand.polit., cand.oecon eller cand.scient.oecon og erfaring med SAS, SQL, Python eller lignende. Du kan bevare overblikket, selv når du står overfor store datamængder og komplicerede systemsammenhænge. Du har erfaring med regnskab for de finansielle markeder og handel med finansielle instrumenter. Kendskab til BEC, Summit eller Microsoft Dynamics 365 er en fordel.

 

Din nye arbejdsplads

I P/L Reporting er vi otte specialister og tre studentermedhjælpere. Som en del af P/L Reporting kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt, og du vil blive udfordret med komplekse opgaver. Samarbejde og sparring med kolleger er essentielt for, at vi kan lykkes med vores opgaver. Du vil hurtigt opnå et stort netværk, da du dagligt samarbejder med andre enheder i Nykredit herunder Markets, Treasury, Risk Management og IT. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit. Din arbejdsplads vil være i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt chef for P/L Reporting Rasmus Ulrich Engelstad Sørensen, 44 55 13 45 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 9. august 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80657397
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce