Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senioranalytiker til programmet 'Ny Realkredit Platform'

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
04-11-2019
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77107235
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Trives du med at gå i detaljen, og har du lyst til at spille en central rolle i at sikre kvalitet, fremdrift og levering af analyser til tiden? I Ny Realkredit Platform-programmet opnås løsninger og resultater gennem tværgående samarbejde og agile udviklingsmetoder. Er du vores nye kollega?

 

Vi udvikler APIerne til fremtidens realkreditløsninger

I Digital, Change & IT er vi ved at udvikle fremtidens realkreditløsning under programmet Ny Realkredit Platform (NRP). Vi udvikler APIer sammen med Totalkredit i tæt samarbejde med tre datacentraler, der tilsammen understøtter ca. 60 pengeinstitutters bankløsninger i Totalkreditsamarbejdet. Du får en vigtig rolle som forretningsanalytiker i et af i alt syv udviklingsteams.

 

De pågældende teams sidder i Aalborg, København og Warszawa og er bemandet med en Scrum Master, en Product Owner, en User Experience Designer, udviklere og to arkitekter, der allerede er godt i gang med udviklingen. Teamet er et frontendrelateret team, som leverer software til support, administration og test i NRP-programmet. Du vil indgå i teamet som analytiker og være med til at bygge bro mellem tekniske og forretningsfaglige profiler og bl.a. bidrage med input til, hvordan information skal præsenteres i de grafiske brugergrænseflader. Du vil desuden skulle håndtere en stor kontaktflade til relevante interessenter - fx andre analytikere. Du skal understøtte Scrum Master og Product Owner i at skabe fremdrift i opgaverne og fremme holdånden i teamet.

 

Du vil samtidig blive tilknyttet en afdeling bestående af 27 IT-/forretningsanalytikere, som er samlet under en kompetence- og personaleleder. Her vil fokus være på løbende at gøre dine kompetencer skarpere i tråd med behovet hos forretningen og leverancelederne.

 

Du skal nedbryde forretningsbehov til user stories

Som senioranalytiker arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst og altid med værdiskabelse for øje. Udover at dokumentere og kommunikere behov og krav vil du i samarbejde med teamet skulle være med til at realisere løsningen. Konkrete opgaver kan være at:

 

  • deltage i detaljerede afklaringer af processer og behov på tværs af teams, systemer og APIer

  • analysere forretningsmæssige behov og omsætte dem til krav i form af user stories

  • analysere og løse problemstillinger af og til komplekse og ofte i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og en teknisk vinkel

  • understøtte udviklingen af user stories gennem løbende sparring med de tekniske profiler

  • kommunikere med ledelses-, forretnings- og tekniske profiler

  • modtage og behandle feedback fra interne og eksterne brugere og testere.

 

 

Metodisk team player med viden om realkredit

Du har viden inden for den finansielle sektor og kender til eller har arbejdet med realkredit. Du har erfaring med at omsætte forretningsmæssige krav til IT-løsninger - gerne ud fra agile/Scrumprincipper. Du kan se dig selv trives i et dansk-/engelsksproget miljø, hvor der kommunikeres og samarbejdes på tværs af lokationer i Danmark og Polen.

 

Som person er du udadvendt, arbejder ansvarsbevidst og har sans for detaljen. Du drives af at levere resultater og ved, at samarbejde er en forudsætning for dette. Det er vigtigt, at du arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver, samt at du kan formidle dine resultater klart og overbevisende. Din fysiske arbejdsplads vil være i Aalborg og rejseaktivitet til København eller Waszawa vil forekomme.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 20. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77107235
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed