Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorerhvervsrådgiver til Center Odense

Nykredit

Odense, Fyn

Indrykket
09-07-2020
Kontakt
Nykredit
Mageløs 2
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80629112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed og være en del af rejsen hos en finansiel virksomhed i vækst, der er Danmarks hurtigst voksende bank? Med et stærkt foreningsejerskab via Forenet Kredit, der blandt andet år efter år giver os mulighed for at dele Erhvervskroner med kunderne, skal du være med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig præcis i den retning, de drømmer om. Det mener vi er med til at vise samfundsansvar og giver vores rådgivere gode muligheder for at møde kunderne med stærke koncepter og værditilbud i både gode og udfordrende tider.

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, hvilket betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som seniorerhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit.

Du får hjælp fra en række specialister, som kan forsyne dig med data, faglig sparring og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Det er en forudsætning at arbejde tæt sammen med specialisterne og inddrage dem i dagligdagen. Vores centrale supportteam sørger for administration og dokumentudarbejdelse, så du kan bruge tiden på at møde og rådgive kunderne. 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere en mindre portefølje af mellemstore og større erhvervskunder, med mulighed for selv at udbygge porteføljen

  • tiltrække nye kunder ved at agere proaktivt og opsøgende, særligt i det fynske erhvervsliv

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres behov, ønsker og drømme

  • indgå i netværksskabende aktiviteter, der styrker kendskabet og markedspositionen for Nykredit i det fynske erhvervsliv.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og har interesse for - og erfaring med - at rådgive virksomheder. Du er nysgerrig og opsøgende - og samtidig ser du det som værende et af dine primære mål at skabe gode og langvarige relationer med dine kunder. Du har allerede opbygget et godt netværk i det fynske erhvervsliv, og du ved også at samarbejde og inddragelse af netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt og ubesværet at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere. 

Din nye arbejdsplads

I Center Odense bliver du en del af et team med 39 engagerede kolleger, tillige med øvrig tilstedeværelse af specialister og storkunderådgivere, der har deres gang i huset. Centret er præget af et højt aktivitetsniveau og en positiv stemning, der bunder i resultater alle rådgivere kan være stolte af. Vi løfter nemlig kundernes tilfredshed samtidig med, at vi vækster kraftigt i vores markedsområde det smitter på arbejdsglæden og gode kundeoplevelser. Vi tror på lokal tilstedeværelse og nærhed til samarbejdspartnere. Derfor bruger vi en del tid på formelt og uformelt netværksarbejde med fokus på det fynske erhvervsliv. Efter sommerferien flytter vi ind i vores nye domicil i Munkebjerg Business Park sammen med Totalkredit, PwC og Erhvervshus Fyn. Dette skaber nye spændene rammer for nye forretningsmuligheder og et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø.   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Michael Habæk Mortensen, 20 37 55 23, centerdirektør Lars Holm, 23 67 49 91 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Ansøgningsfrist: 9. august 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Mageløs 2
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80629112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed