Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorinvesteringsrådgiver til Private Wealth Management i Aarhus

Nykredit Center Aarhus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
10-09-2020
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81066589
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være med til at skabe værdi for Nykredits formuende kunder? Deler du vores ambition om altid at give kunder en personlig, relevant og professionel oplevelse? Og har du stor viden om de finansielle markeder? Så er du måske vores nye kollega!

 

Individuelle løsninger med fokus på vores kunders behov

Du bliver en del af Investment Advisory, som er en del af Private Wealth Management. I Investment Advisory tilbyder vi skræddersyede investeringsløsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov i tæt samarbejde med Private Banking Elite, Formuerådgivning og Banking. Vores rådgivning er baseret på langvarige relationer til vores kunder, hvor vi lægger vægt på risikostyring og optimering af afkast. Vores mål er at skabe værdi for vores kunder, levere et attraktivt absolut afkast og ikke mindst altid at bevare vores relevans.

 

Kunden er omdrejningspunktet for vores indsats, og som en del af teamet får du mulighed for at rådgive Private Banking Elite-kunder og erhvervskunder, som ønsker sparring og rådgivning inden for finansielle produkter. Vi rådgiver bredt inden for aktier, obligationer, virksomhedsobligationer, investeringsforeninger, mandataftaler mv. Ud over kontakten til vores kunder er der også et tæt samarbejde med både Markets og Asset Management.

 

Du har et stort drive og ønsker at gøre dit bedste sammen med kundeteamet

Du har en relevant økonomisk eller finansiel uddannelse som fx cand.merc. eller HD. Du har erfaring fra en lignende funktion og kendskab til Private Banking-kunder og/eller erhvervskunder. Vi forventer, at du er engageret og ansvarlig samt har et stort drive, så du altid bidrager aktivt til kundeteamet. Du ønsker at gøre dit absolut bedste og har ambitioner om at levere høj faglig kvalitet og udvise nærhed og proaktivitet over for vores kunder. Du trives i et performanceorienteret miljø og har stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at netværke med kunder og samarbejdspartnere.

 

Din nye arbejdsplads

Investment Advisory Team Vest er et helt nyt team, der fremover skal yde investeringsrådgivning til Nykredits formuende kunder i Jylland og på Fyn. Du får derfor en unik mulighed for at sætte dit præg på teamet, som er placeret sammen med Private Banking Elite i Aarhus. Investment Advisory består i dag af 24 dedikerede medarbejdere, som er fordelt i tre teams i København og det nye team i Aarhus. Vi har et højt fagligt niveau, et stærkt fællesskab og fokus på, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Den kultur skal videreføres til det nye team. Vi anerkender og værdsætter en ekstra indsats, ambitioner, vilje og gode samarbejdsevner. Så hvis du selv går skridtet videre for kunden, for holdet, for Nykredit - vil din karriere altid være i bevægelse mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Kasper Hakon Sørensen, 30 16 06 90 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 28. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81066589
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed