Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorlandbrugsrådgiver til Nykredit Landbrug Aarhus

Nykredit - Århus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
Nykredit - Århus
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
02-02-2020
Kviknummer
LJA-78890968
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du fagligt stærk, og kan du gennem strategisk dialog med landbrugskunder skabe forretning og kundetilfredshed og vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug?

 

Dit kommende job

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle, skabe vækst samt opnå optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • lave finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder

  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder

  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye kunder

  • gennemføre konsekvent og vedholdende opfølgning.

 

 

Din portefølje af landbrugskunder sammensættes ud fra dine kompetencer. Din løbende porteføljestyring sikrer, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

 

Din erfaring

Du har erfaring som rådgiver og gerne kendskab til landbrug, men det vigtigste er dog, at du har indsigt i bank og realkredit. Du er en dygtig igangsætter, og gennem din karriere har du opnået erfaring med at styre kundeforløb fra A-Z; fra første møde over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag, til forhandling og lukning af aftalen. Du ved derfor, at forskellen mellem succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger, samtidig med at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde. Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig, hvilket er en evne, du også anvender i dit netværk.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en meget kompetent landbrugsgruppe på 10 personer. I gruppen er vi både kvinder og mænd. Nogen med tung erfaring inden for landbrugsfinansiering, nogen med mindre. Vi har forskellige uddannelser og vidt forskellige interesser, men fælles for os er at vi brænder for at give vores kunder kompetente finansielle løsninger. Kort sagt at være bedst til kunder.

 

Vi holder til på Åhave Park i Viby J sammen med ca. 180 Nykredit kollegaer. Vi har gode parkeringsforhold og en lækker kantine.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt landbrugskundechef Christian Voigt, 44 55 60 82 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

 

Ansøgningsfrist: 2. februar 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit - Århus
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
02-02-2020
Kviknummer
LJA-78890968
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed