Gem annonce

Seniorprivatrådgiver til Center Herning

Nykredit Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
17-11-2020
Nykredit Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81393770
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

 

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe dem i spil overfor de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

 

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er ambitiøs og lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

På Center Herning bliver du en del af et center med 25 kolleger inden for privat, erhverv og Private Banking. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Line I. Poulsen, 44 55 33 76 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 30. november 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81393770
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce