Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til center Køge

Nykredit

Køge, Midtsjælland

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
21-09-2017
Kviknummer
LJA-49310181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være rådgiver i Nykredits BoligBank? Med din egen portefølje af kunder får du ansvar for at yde kvalificeret rådgivning og sammensætte finansielle løsninger, der gør livet bedre for boligejerne og hjælper med at få deres drømme til at gå i opfyldelse.


Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv
Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at være deres foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om boligen. Derfor står vi i Nykredit op og går på arbejde for at gøre livet bedre for boligejerne og vi gør det med kvalificeret rådgivning, skarpe produkter og brugervenlige, digitale værktøjer. Som seniorprivatrådgiver på vores center i Køge skal du levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi.

Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere økonomiske aspekter af deres liv, som de muligvis ikke selv har fået øjnene op for.


I praksis får du ansvar for at:

  • tilføre nye helkunder og udvikle egen bestående kundeportefølje

  • rådgive kunder inden for bank, realkredit, investering og pension

  • samarbejde aktivt med vores samarbejdspartnere; Nybolig, Estate og Nykredit Forsikring.

Ansvar, muligheder og altid i bevægelse
Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og derfor kan den forskel, du gør for vores kunder, både mærkes og ses. Din egen portefølje af kunder sammensættes ud fra dine kompetencer, og gennem løbende sparring med vores andre seniorprivatrådgivere og specialister udvikles din faglighed til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.


Finansielt uddannet, relationsskabende og aktivt samarbejdende
Du har en finansiel uddannelse, og det er afgørende, at du brænder for kundekontakt og rådgivning, da din succes som rådgiver findes i den forskel, du gør for vores kunders økonomi, drømme og liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation til den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.


Din nye arbejdsplads

Center Køge består af et privat-, et erhvervsteam og specialister, og du bliver en del af et team af kolleger med et højt fagligt niveau indenfor de enkelte specialer. Centeret er kendetegnet ved godt humør, samarbejde på tværs af teams, højt aktivitetsniveau og attraktivt vækstområde for virksomheder og privatkunder. Du kommer til et center, hvor kunder og kolleger vil give dig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.


Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, kontakt privatkundechef Maria Gabrielsen 44 55 38 80.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
21-09-2017
Kviknummer
LJA-49310181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan