Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til center Køge

Nykredit - Center Køge

Køge, Midtsjælland

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Nykredit - Center Køge
Torvet 21
4600
Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56254900
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være rådgiver i Nykredits BoligBank? Med din egen portefølje af kunder får du ansvar for at yde kvalificeret rådgivning og sammensætte finansielle løsninger, der gør livet bedre for boligejerne og hjælper med at få deres drømme til at gå i opfyldelse.

Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at være deres foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om boligen. Derfor står vi i Nykredit op og går på arbejde for at gøre livet bedre for boligejerne og vi gør det med kvalificeret rådgivning, skarpe produkter og brugervenlige, digitale værktøjer. Som seniorprivatrådgiver på vores center i Køge skal du levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere økonomiske aspekter af deres liv, som de muligvis ikke selv har fået øjnene op for.

I praksis får du ansvar for at:

  • tilføre nye helkunder og udvikle egen bestående kundeportefølje
  • rådgive kunder inden for bank, realkredit, investering og pension
  • samarbejde aktivt med vores samarbejdspartnere; Nybolig, Estate og Nykredit Forsikring.

 

Ansvar, muligheder og altid i bevægelse

Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og derfor kan den forskel, du gør for vores kunder, både mærkes og ses. Din egen portefølje af kunder sammensættes ud fra dine kompetencer, og gennem løbende sparring med vores andre seniorprivatrådgivere og specialister udvikles din faglighed til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.      

Finansielt uddannet, relationsskabende og aktivt samarbejdende

Du har en finansiel uddannelse, og det er afgørende, at du brænder for kundekontakt og rådgivning, da din succes som rådgiver findes i den forskel, du gør for vores kunders økonomi, drømme og liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation til den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.         

Din nye arbejdsplads

Center Køge består af et privat-, et erhvervsteam og specialister, og du bliver en del af et team af kolleger med et højt fagligt niveau indenfor de enkelte specialer. Centeret er kendetegnet ved godt humør, samarbejde på tværs af teams, højt aktivitetsniveau og attraktivt vækstområde for virksomheder og privatkunder. Du kommer til et center, hvor kunder og kolleger vil give dig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.           

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, kontakt privatkundechef Maria Gabrielsen, 44 55 38 80 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 26. februar 2018

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit

 

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit - Center Køge
Torvet 21
4600
Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56254900
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed