Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til center Odense

Nykredit, Center Odense

Odense, Fyn

Indrykket
06-11-2018
Kontakt
Nykredit, Center Odense
Mageløs 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
11-11-2018
Kviknummer
LJA-67530867
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder og tiltrække nye kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. 

                                   

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive, pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • tiltrække nye kunder

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Med din erfaring følger ansvar, og vi forventer derfor, at det falder dig naturligt at gå forrest i dit team. Du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

                                 

Din nye arbejdsplads

På center Odense bliver du en del af et rådgivningscenter med 40 kolleger bestående af både privat-, erhvervs-, landbrugsrådgivere og Private Bankere, som alle arbejder tæt sammen til gavn for vores kunder. Vi er 12 privat- og seniorprivatrådgivere. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os, og vi hjælper dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

                                 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Eva Dalgaard, 29 24 72 31 eller seniorrekrutteringspartner Christian L Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 11. november 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Nykredit, Center Odense
Lignende job
Kontakt
Nykredit, Center Odense
Mageløs 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
11-11-2018
Kviknummer
LJA-67530867
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed