Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til center Ringsted

Nykredit - Center Ringsted

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Nykredit - Center Ringsted
Parkstræde 2
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56254896
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen komplekse kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder. 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som seniorprivatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Ydermere, gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog
  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og trækker på en tung erfaring inden for rådgivning af privatkunder, hvilket betyder, at du er i stand til at agere kompetencemæssig spydspids inden for pension, investering og formuerådgivning. Med din erfaring følger ansvar, og vi forventer derfor, at det falder dig naturligt at gå forrest i dit team. Samtidig, er du ambitiøs, og du formår at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager endnu et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads

Vores center i Ringsted ligger i et spændende og attraktivt markedsområde med stort potentiale. Som vores nye medarbejder vil du mødes af glade, energiske kollegaer med højt humør. Da vi er et mindre center med blot 7 medarbejdere, sætter vi stor pris på tæt samarbejde, hvor vi hver især er villige til at yde den ekstra indsats for både hinanden og vores kunder.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Søren Thorvig, 61 14 17 31 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 26. februar 2018

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Nykredit - Center Ringsted
Kontakt
Nykredit - Center Ringsted
Parkstræde 2
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56254896
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed