Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til center Roskilde

Nykredit

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
28-05-2018
Kviknummer
LJA-61001169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du klar til at videreudvikle dit talent i Nykredits BoligBank, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi?

  

Dit kommende job

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Det betyder, at du som seniorprivatrådgiver på center Roskilde formår at lytte til kundernes behov, ønsker og drømme og samtidig identificerer de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • identificere dine kunders individuelle behov

  • yde kvalificeret kunderådgivning

  • håndtere din egen kundeportefølje

  • opbygge varige relationer til boligejere, der sikrer, at du er på forkant med kundens økonomiske liv.

 

 

Du har erfaring med

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes findes i din tilgang til dine kunder og din interesse for andre mennesker og deres liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

        

Din nye arbejdsplads

På center Roskilde bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får 30 dygtige og engagerede kolleger bestående af privat-og erhvervsrådgivere samt diverse specialister og Private Banking. Godt humør, højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Du vil få mulighed for at arbejde med alle typer kunder, deltage i vores tætte relationer med Estate og Nybolig samt dyrke samarbejdet med vores specialister. Vi har en frisk og uformel omgangstone. Vores motto er: vi går ikke på arbejde for sjov men det skal være sjovt at gå på arbejde!

 

Din udvikling er vores investering

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Vi vil investere i dig, så vi sammen kan gøre en forskel for vores kunder.

     

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Marina Steentoft, 44 55 36 52 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.

     

Ansøgningsfrist: 28. maj 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
28-05-2018
Kviknummer
LJA-61001169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed