Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til center Sønderborg

Nykredit

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
22-09-2017
Kviknummer
LJA-49310187
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du gøre drømme til virkelighed? Være med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen komplekse kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder. 


Dit kommende job
I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som seniorprivatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Ydermere, gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold.


Dine ansvarsområder bliver at:

  • pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og trækker på en tung erfaring inden for rådgivning af privatkunder, hvilket betyder, at du er i stand til at agere kompetencemæssig spydspids inden for pension, investering og formuerådgivning. Med din erfaring følger ansvar, og vi forventer derfor, at det falder dig naturligt at gå forrest i dit team. Samtidig er du ambitiøs, og du formår at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse.

Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager endnu et skridt på vejen i din egen karriere.


Din nye arbejdsplads
I center Sønderborg bliver du en del af et center med 5 kolleger. Vi ikke bare håber men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og andre seniorrådgivere. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.


Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør René Becker Christensen, 44 55 68 43 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
22-09-2017
Kviknummer
LJA-49310187
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan