Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprivatrådgiver til Nykredit i Silkeborg

Nykredit, Center Silkeborg

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
13-03-2018
Kontakt
Nykredit, Center Silkeborg
Østergade 11
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
26-03-2018
Kviknummer
LJA-57633684
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at gøre livet bedre for boligejerne, kan du yde kvalificeret rådgivning samt håndtere din egen kundeportefølje og sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper med at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse?

 

Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Det betyder, at du som seniorprivatrådgiver på vores center i Silkeborg skal levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue. I praksis får du ansvar for at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af kunder

  • optimere kundens samlede økonomi fra lån til pension

  • proaktivt opsøge eksisterende som nye kunder

  • samarbejde med Nybolig.

 

 

Din egen portefølje af kunder

Du får ansvaret for din egen portefølje af kunder, der sammensættes ud fra din erfaring og kompetencer. Gennem komplekse opgaver og sparring med vores specialister bliver du løbende udfordret og udviklet med henblik på at udbygge dine faglige kompetencer til gavn for dig og vores kunder.

  

Finansielt uddannet med erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Du har en solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi, hvad end det handler om lån, rådighedsbeløb, overskud, opsparing eller drømmeprojekter.

  

Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne, og din interesse for den enkelte kunde gør dig i stand til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative evner formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

  

Din nye arbejdsplads

Center Silkeborg består af 18 dygtige og meget engagerede kolleger, som er organiseret i et erhvervsteam og et privatteam. Markedsområdet er særdeles spændende og udpeget til at være et af de nye vækstområder i Nykredit. Du vil på center Silkeborg opleve et professionelt og ambitiøst miljø, hvor godt humør og trivsels er i højsædet.  

    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Conny Frost, 44 55 68 23 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 26. marts 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit, Center Silkeborg
Østergade 11
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
26-03-2018
Kviknummer
LJA-57633684
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed