Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprojektleder til Wealth Management i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
20-09-2020
Kviknummer
LJA-81046861
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Har du lyst til at gøre en forskel, bringe dine projektlederkompetencer i spil og være en del af en spændende forretningsenhed? Så er denne stilling noget for dig.

 

Dit kommende job

Vi søger en erfaren, ambitiøs og handlekraftig projektleder til Nykredits Wealth Management-ressortområde. Som seniorprojektleder er din opgave at lede, koordinere og drive et eller flere af vores mange projekter. Vi har ansvaret for projektledelse og implementering af alt fra optimerings- og forretningsudviklingsprojekter til reguleringsprojekter. Vi søger en kollega, der navigerer scenevant på alle organisatoriske niveauer, da du kommer til at arbejde på tværs af både forretningsenhederne i Wealth Management samt øvrige enheder i Nykredit.

 

Dine ansvarsområder

Du skal lede projekter med varierende kompleksitet og strategisk vigtighed for Wealth Management eller projekter på tværs af Nykredit-organisationen. Du har ansvaret for projekterne fra start til implementering og for gennem hele projektet at have fokus på interessenthåndtering, projektplan og gevinstrealisering. Vores projekter har ofte berøring med store dele af værdikæden i Wealth Management og herunder processer og systemer i samarbejde med fx IT. Du vil typisk have ansvaret for flere forskellige projekter.

 

Din erfaring

Du har flere års erfaring som projektleder på større og tværgående projekter. Du motiveres af at drive projekter og har en stærk og solid faglig værktøjskasse, der gør dig i stand til at sparre med ledere og specialister på alle niveauer. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor. Du er en stærk og sikker kommunikator, der formår at formidle kompleks information til forskellige modtagere. Du har gennemslagskraft, men agerer empatisk og skaber motivation i en hektisk hverdag. Derudover er du kendetegnet ved dine gode samarbejdsevner, ligesom du har en energisk, positiv og proaktiv tilgang til alle typer af opgaver og situationer. Det er afgørende, at du trives med og kan drive forandringer.

 

Vi tilbyder

Formueområdet er strategisk vigtigt for Nykredit, og vi har ambitiøse vækstmål. Du bliver en del af ressortområdet Wealth Management, der rådgiver og servicerer de mest formuende privatkunder og udbyder kapitalforvaltning og fondsadministration til institutionelle kunder, fonde, kommuner og erhvervsvirksomheder. Herudover omfatter området operationsfunktioner. Wealth Management blev etableret i 2019, hvor også Sparinvest blev en del af organisationen. Du bliver en del af afdelingen Projekter & Integration. Vi har ansvaret for projektledelse og implementeringer i Wealth Management og arbejder tværgående med Wealth Managements forskellige forretningsområder.

 

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi giver dig ansvar og understøtter din udvikling. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder og muligheder for dig.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Jane Hørby Ebbesen, 44 55 11 68.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 20. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
20-09-2020
Kviknummer
LJA-81046861
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed