Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorrådgiver til Landbrugscenter Sydjylland i Kolding

Nykredit

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
16-02-2021
Kontakt
Nykredit
Sdr Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81724790
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være med på et stærkt landbrugshold, hvor vi vil landbruget og ser det som et spændende erhverv? Og har du indsigt i bank og realkredit? Vi er et selvstændig landbrugscenter i et hus med både privat- og erhvervsafdeling og med mange muligheder for karriere.

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at vækste samt skabe optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • lave finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder i Syd- og Sønderjylland

  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder

  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye kunder

  • gennemføre konsekvent og vedholdende opfølgning.

 

Din portefølje af landbrugskunder sammensættes ud fra dine kompetencer. Din løbende porteføljestyring sikrer, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

Din erfaring

Du har erfaring som rådgiver og gerne kendskab til landbrug, men det vigtigste er dog, at du har indsigt i bank og realkredit. Du er en dygtig igangsætter, og gennem din karriere har du fået erfaring med at styre kundeforløb fra A-Z; fra første møde over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag til forhandling og lukning af aftalen. Du ved derfor, at forskellen mellem succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger, samtidig med at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde. Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig, hvilket er en evne, du også anvender i dit netværk.

Din nye arbejdsplads

I Landbrugscenter Sydjylland bestræber vi os på at være i de lokale beslutningstageres bevidsthed. Vi er organiseret i flere samarbejdende afdelinger: privat, landbrug og erhverv. Sammen med specialisterne er vi et hold på ca. 60 kolleger. Du bliver en del af landbrugsafdelingen, hvor der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde. Vi har spændende og varierede kundeporteføljer og dækker landbrugsrådgivning i Syd- og Sønderjylland (herunder også Esbjerg og Varde Kommune). Vi er lige flyttet i et helt nyt hus på Buen i Kolding, hvor der er tænkt på spændene arbejdsmiljø. 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt landbrugsdirektør Freddy Hansen, 24 47 73 99, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning
Kontakt
Nykredit
Sdr Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81724790
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed