Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorspecialist til Infrastructure & Business Innovation

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80629136
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil og kan du være med til at drive store infrastrukturprojekter med fokus på post trade processer på vegne af Nykredit-koncernen? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Dit kommende job

I teamet Infrastructure & Business Innovation har vi det forretningsfaglige ansvar for design og implementering af finansiel infrastruktur og regulatoriske projekter indenfor kapitalmarkedsområdet i Nykredit. Du bliver en central del af vores daglige virke og skal være med til at sætte standarden for Nykredit og den finansielle sektor i løsninger i en række projekter.

De primære projekter som du vil være med til at drive

Teamet overvåger udviklingen i dansk og international regulering og markedsinfrastruktur inden for post trade området, samt sikrer initiering og deltager i de afledte projekter, så Nykredit bliver i stand til at overholde lovkrav samt implementere ny kapitalmarkedsinfrastruktur. Teamet deltager i en række eksterne arbejdsgrupper og udvalg i eksempelvis Finans Danmark, Landsdækkende Banker, VP, Nationalbanken og i Den Europæiske Centralbank (ECB) samt interne tværfaglige arbejdsgrupper. Et af de centrale områder - som du kommer til at arbejde med - er blandt andet at opgradere Nykredits anvendelse ECBs såkaldte TARGET Services, hvilket omfatter projekter inden for værdipapirafvikling, collateral og centralbankbetalinger i euro og danske kroner.  

Kvalifikationer for at søge stillingen:

  • Du har en længere videregående uddannelse (universitet eller CBS).

  • Du har min. 4 års erfaring i den finansielle sektor.

  • Du har interesse og erfaring med finansielle instrumenter gerne i post trade processer eller implementering af regulering.

  • Du har erfaring med betalinger og likviditet.

  • Du har kvalifikationer og mod til at deltage i diskussioner skriftligt såvel som mundtligt i både interne og eksterne grupper, hvor dette både kan være dansk eller internationalt (med engelsk som hovedsprog).

  • Du har en god situationsfornemmelse og gennemslagskraft i arbejdssituationer med forskellige interessenter med forskellige dagsordener.

  • Til sidst, men ikke mindst, har du erfaring med projektarbejde.

 

Din nye arbejdsplads

Hos os i Infrastructure & Business Innovation er vi 5 kolleger. Teamet er forankret i enheden Wealth & Markets Operations, der håndterer alle operationelle processer inden for investering på tværs af Nykredit-koncernen. Vores samarbejdsflader og ansvarsområde dækker bredt i koncernen og inkluderer selskaberne Nykredit Realkredit, Nykredit Bank, Totalkredit, Nykredit Portefølje Administration og Sparinvest.

Teamets arbejdsform er dynamisk og med fokus på høj faglighed og selvstændighed. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, og vi vil glæde os til at tage godt imod dig som vores nye kollega.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, kontakt underdirektør Christian Bindslev, 44 55 89 29 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 9. august 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80629136
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed