Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorspecialist til Investering & Pension

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-03-2021
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81895954
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du interesseret i at udvide din viden om investeringsprodukter og samtidig medvirke til, at dine kolleger får det bedste afsæt for salg af produkterne? Så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder dig et udfordrende job i et spændende miljø, hvor du får en central rolle i krydsfeltet mellem produktudvikling samt salg- og rådgivningsopgaver. Du kommer til at arbejde med et fokus på at løfte formuesalget på tværs af kundestrømmene i Nykredit Bank.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • identificere og implementere øget salgspotentiale inden for Investering & Pension

  • planlægge Go-to-market-strategi for nye produkter i samarbejde med kundestrømmene

  • udarbejde og vedligeholde materiale til events og kundemøder, der understøtter salget i kundestrømmene i Nykredit

  • sparre med rådgiverne om salgsmuligheder inden for Investering & Pension

  • sikre videndeling af centrale budskaber inden for formue og investering

  • deltage i undervisning af kolleger i linjen både virtuelt og ved fysisk fremmøde.

 

Som seniorspecialist i Investering & Pension får du et fagligt spændende job med gode muligheder for at påvirke og udvikle dine arbejdsopgaver.

Struktureret investeringsrådgiver eller formueambassadør med gåpåmod og lysten til at lære nyt

Vi forestiller os, at du har erfaring med kundebetjening inden for formueområdet, gerne som investeringsrådgiver eller lignende. Vi forventer, at du har gode faglige kvalifikationer samt udpræget interesse for investering og økonomi generelt. Som person er du struktureret, nysgerrig, opsøgende og har et stærkt salgsfokus uden at det går ud over grundigheden. Vi forventer derudover, at du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken og har stort kendskab til PowerPoint. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med andre former for kundevendte systemer.

Din nye arbejdsplads

Investering & Pension er en del af enheden Wealth Offerings & Development i Nykredit. Wealth Offerings & Development har ansvar for projektledelse, implementering, koncept- og produktudvikling samt tværgående forretningsunderstøttelse på investerings- og formueområdet. Du får 12 erfarne kolleger i Investering & Pension.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kan du kontakte chefspecialist Camilla Schjølin Poulsen, 22 99 55 24, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 12. april 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81895954
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed