Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorspecialist til Særlige Engagementer Erhverv i Kredit

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-05-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80296427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at løfte det daglige ansvar for tabsbegrænsning i nødlidende erhvervsengagementer i Kredit?

 

Dit kommende job

Særlige Engagementer Erhverv - som er en del af Kredit - har det daglige ansvar for håndtering af nødlidende erhvervskunder. Vores succeskriterie er at finde løsninger, der opleves fair og ordentlige af vores kunder og samtidig begrænser Nykredits tab. Med den igangværende Corona-krise forventer vi, at antallet af kunder i det nødlidende område stiger, og derfor søger vi en kollega mere.

 

Dine ansvarsområder

Som seniorspecialist får du selvstændigt ansvar for en portefølje af erhvervsengagementer af forskellig kompleksitet. I praksis består arbejdet i at:

 

  • gå i dialog og forhandling med nødlidende kunder, advokater, mæglere, andre kreditinstitutter og vores kolleger på centrene

  • udarbejde handlingsplaner og føre dem ud i livet

  • vurdere tabsrisiko og nedskrivningsbehov og udarbejde indstillinger om bevilling.

 

Dine faglige kompetencer

Stillingen kræver, at du har mod på at gå i dialog med kunderne om en løsning på deres finansielle udfordringer. Det indebærer i nogle situationer, at der skal ske forhandlinger med kunden og dennes øvrige kreditorer i bestræbelserne på at afværge en konkurs. Viser det sig, at mulighederne for en udenretlig aftale er udtømte, får du ansvaret for at afvikle kundens engagement bedst muligt for Nykredit. Hvis du er fortrolig med indgåelse af bankaftaler, rekonstruktioner og konkurser vil det absolut være en fordel.

 

Dine personlige kompetencer

Du er omhyggelig og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver. Du kan kombinere analytisk metode med en praktisk tilgang til opgaverne, så de bliver løst bedst muligt i en effektiv proces. Derudover forventer vi, at du er en dygtig kommunikator og har lyst til at gå i konstruktiv dialog om håndteringen af nødlidende kunders engagement i Nykredit.

 

Internt i afdelingen bruger vi ofte hinanden til sparring om løsningsmuligheder, og vi forventer derfor, at du har lyst til at indgå i dette samarbejde og bidrage positivt til fælles videndeling.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en afdeling på i alt 10 medarbejdere med en blanding af økonomiske og juridiske kompetencer.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Hanne Råe Larsen, 44 55 46 17 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 2. juni 2020 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80296427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed