Gem annonce

Seniortestmanager til Quality Assurance i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80512247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du lyst til at spille en central rolle, når vi sammen løfter kvalitetsmodenheden blandt Nykredits mange og forskellige udviklingsteams? Vil du bidrage til den igangværende opbygning af Nykredits QA-kompetencecenter, og vil du påvirke, hvordan Nykredit arbejder med agil kvalitetssikring i fremtiden?

 

Du bidrager til Nykredits nye Quality Assurance-kompetencecenter

Nykredits QA-kompetencecenter er under opbygning, og du får en vigtig rolle i at bidrage til denne proces. Du får lejlighed til at påvirke, hvordan Nykredit arbejder med kvalitet i fremtiden, da kompetencecenteret i stigende grad bliver omdrejningspunktet for alt QA i Nykredit. Derfor er det vigtigt, at du sammen med dine topmotiverede kolleger og med udgangspunkt i de nyeste metoder og processer kan sikre kvaliteten i agile projekter samt øvrige opgaver, der løses af Nykredits mange udviklingsteams. Du er med til at sikre, at den bedst mulige kvalitet opnås, og du evaluerer løbende, hvad vi kan gøre bedre - i forhold til vores overordnede tilgang til kvalitetssikring og dine konkrete opgaver.

 

Det er vigtigt, at du er i stand til både at planlægge, strukturere og analysere komplekse opgaver, og at du selv sikrer en god prioritering af opgaverne, samtidig med du sørger for at koordinere eventuelle ændringer med resten af teamet. Det er særlig vigtigt, at du er en holdspiller, og at du er parat til at indgå som en del af et team, hvor du har fokus på succes for teamet frem for dig selv.

 

Stort ansvar for måden vi arbejder med kvalitet i vores udviklings- og Scrum teams

Som vores nye seniortestmanager bliver du en aktiv spiller, når vi langsomt bevæger os væk fra en traditionel vandfaldsbasseret måde at arbejde på og mod en situation, hvor kvalitetssikring integreres i udviklingsarbejdet. Det betyder også, at testmanagerens rolle er under forandring. Hvor opgaverne tidligere var centreret om at organisere og gennemføre relevante testaktiviteter, øges fokus på at udvikle og øge QA-modenheden i de forskellige og mangeartede udviklingsteams gennem coaching. Dette er en alsidig og udfordrende opgave, da arbejdet både fordeler sig mellem drift- og projektarbejde, internt og med eksterne leverandører, og fordi det spænder bredt over flere spændende fagområder som fx realkredit, bank, wealth management, økonomi og finans.

 

Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og opbygge gode relationer til dine kolleger og interessenter for bedst muligt at støtte vores teams. Vores +40 udviklingsteams har deres egen identitet og måde at arbejde på, men vores mål er det samme: Nemlig at vores teams er tværfunktionelle, og at de tager ansvar for kvaliteten af deres leverancer.

 

Stærk i agile testmetoder og værktøjer

Som vores nye seniortestmanager bringer du din erfaring med agilt arbejde fra tidligere ansættelser i spil; gerne med afsæt i din solide erfaring inden for Scrum/Kanban og eventuelt SAFe. Du har stor erfaring med test i agile projekter, og en testcertificering i ISTQB er en fordel. Du har arbejdet med at sikre kvalitet i komplekse projekter, hvor der aldrig er tid til den udtømmende test. Derfor har du solid erfaring med begreber som BDD, TDD, Gherkin og teamansvar, og du har arbejdet med værktøjer som Jira, XRAY, Jenkins, SonarCube, PostMan, GIT m.fl. Hvis du tidligere har arbejdet direkte med automatiseret test eller introduceret automatiseret test i en virksomhed, er dette en fordel.

 

Samarbejde på tværs af lokationer og lande

I dit arbejde som seniortestmanager vil du opleve teams på tværs af flere lokationer, hvor du via online møder skal sikre en fælles forståelse for komplekse emner. I den forbindelse må du også forvente noget rejseaktivitet - primært internt i Danmark, men også til Polen, hvor vi har en afdeling af tekniske testere, som understøtter Nykredits teams med automatiseret test-aktiviteter. Af samme grund er det vigtigt, at du er fortrolig med engelsk både på skrift og i tale, samt at du er hjemmevant med teams med forskellige kulturelle baggrunde. Vi forventer også, at du behersker dansk mundtligt og skriftligt.

 

Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder en stilling i en super spændende organisation, som er midt i en omfattende transformation af IT-området. Vores kultur er kendetegnet ved at være tillidsfuld og præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft. For den rette kandidat giver stillingen mulighed for at være med til at forme fremtidens IT i Nykredit og derigennem bidrage til fundamentet for Nykredits strategiske ambitioner.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Frederik Møller, 44 55 98 03.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 9. august 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80512247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce