Gem annonce

Seniortestmanager til Quality Assurance i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
29-09-2020
Kviknummer
LJA-81053680
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du lyst til at spille en central rolle, når vi sammen løfter QA-modenheden i Nykredits mange udviklingsteams? Vil du bidrage til den igangværende opbygning af Nykredits QA-kompetencecenter? Og vil du påvirke, hvordan Nykredit arbejder med kvalitetssikring i fremtiden?

Du får en central rolle i Nykredits Quality Assurance-kompetencecenter

Nykredits QA-kompetencecenter er under opbygning, og du får en vigtig rolle i at bidrage til denne proces. Du får lejlighed til at påvirke, hvordan Nykredit fremadrettet arbejder med kvalitet, da kompetencecentret i stigende grad bliver omdrejningspunktet for kvalitetssikring i hele Nykredit. Derfor er det vigtigt, at du med udgangspunkt i de nyeste metoder og processer kan medvirke til at sætte rammerne for, hvordan vi arbejder med kvalitet. Du evaluerer løbende, hvad vi kan gøre bedre - i forhold til vores overordnede tilgang til kvalitetssikring og dine konkrete opgaver, men også personligt.

Det er vigtigt, at du er i stand til både at planlægge ud fra og analysere komplekse opgaver og samtidig sørge for at koordinere eventuelle ændringer med resten af teamet. Det er særligt vigtigt, at du er en holdspiller, og at du er parat til at indgå som en del af et team, hvor du har fokus på succes for teamet frem for dig selv.

Stort ansvar for måden vi arbejder med kvalitet på i vores udviklings- og scrumteams

Som vores nye seniortestmanager bliver du en aktiv spiller i vores bevægelse væk fra en traditionel vandfaldsbaseret måde at arbejde på og mod en situation, hvor kvalitetssikring integreres i udviklingsarbejdet.

Det betyder også, at seniortestmanagerens rolle er under forandring med øget fokus på at udvikle og øge QA-modenheden i de forskellige og mangeartede udviklingsteams gennem coaching. Dette er en alsidig og udfordrende opgave, da arbejdet fordeler sig mellem drifts- og projektopgaver, internt og med eksterne leverandører, og fordi det spænder bredt over flere spændende fagområder som fx realkredit, bank, Wealth Management, økonomi og finans.

Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og opbygge gode relationer til dine kolleger og interessenter for bedst muligt at understøtte vores teams. Vores +40 udviklingsteams har hver deres identitet og måde at arbejde på, men vores mål er det samme: at der arbejdes tværfunktionelt, og at hvert team tager ansvar for kvaliteten af deres leverancer.

Stærk i agile testmetoder og værktøjer

Som vores nye seniortestmanager bringes dine erfaringer med agilt arbejde fra tidligere ansættelser i spil, hvorfor vi forventer, at du har et solidt kendskab til Scrum/Kanban og eventuelt SAFe. Du har stor erfaring med test i agile projekter og er gerne certificeret ISTQB Advanced Test Manager. Du har arbejdet med at sikre kvalitet i komplekse projekter, og du har praktisk erfaring med begreberne BDD, TDD og Gherkin. Det er en klar fordel, hvis du har arbejdet direkte med automatiseret test eller har introduceret automatiseret test i en virksomhed og har kendskab til værktøjer som Jira, XRAY, Jenkins, SonarCube, PostMan og GIT.

 Samarbejde på tværs af lokationer og lande

I dit arbejde som seniortestmanager vil du samarbejde med teams på tværs af flere lokationer, hvor du via onlinemøder skal sikre en fælles forståelse for komplekse emner. I den forbindelse må du også forvente noget rejseaktivitet - primært internt i Danmark, men også til Polen, hvor vi har en afdeling af tekniske testere, som understøtter Nykredits teams med automatiseret testaktiviteter. Af samme grund er det vigtigt, at du er fortrolig med engelsk både på skrift og i tale, samt at du er hjemmevant med teams med forskellige kulturelle baggrunde. Vi forventer ligeledes, at du behersker dansk skriftligt og mundtligt.

Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder en stilling i en super spændende organisation, som er midt i en omfattende transformation af IT-området. Vores kultur er kendetegnet ved at være tillidsfuld og præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft, og for den rette kandidat giver stillingen mulighed for at være med til at forme fremtidens IT i Nykredit og derigennem bidrage til fundamentet for Nykredits strategiske ambitioner.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Frederik Møller, 44 55 98 03.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 29. september 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
29-09-2020
Kviknummer
LJA-81053680
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce