Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceminded studentermedhjælper til DMI

DMI - København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2019
Kontakt
DMI - København
Lyngbyvej 100
2100
København Ø
Tlf
39157229
Praktisk information
Oprettet
10-06-2019
Udløber
17-07-2019
Kviknummer
LJA-73908881
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du udadvendt, serviceorienteret og kan levere god kundeservice? Så søger vi dig til at varetage DMIs kundeservice i vores Kundecenter på Danmarks Meteorologiske Institut.

Vi har brug for én studentermedhjælper til at besvare kundeservicehenvendelser fra vores mange brugere af viden og data om vejr, hav og klima.

Kundecenteret består af en reception, kundeservice samt salg og rådgivning med både faste medarbejdere og studentermedhjælpere. I kundeservice skal du besvare de mangeartede kundehenvendelser, vi modtager på DMI både på telefon og e-mail. Du skal her vejlede, vurdere og formidle DMIs viden og data til brugerne.

Arbejdet planlægges som vagter med faste mødetider, og du skal derfor have mulighed for at kunne planlægge dine arbejdstider på forhånd og lyst til at give en ekstra hånd, fx i travle perioder.

Vi har brug for din hjælp i det daglige arbejde, og vi søger derfor en studentermedhjælper med alsidige kompetencer og lyst til at lære nyt. Du kan samtidig forvente, at du får lov til at bruge dine faglige kompetencer, som ligger i tråd med dit uddannelsesområde.

Dine kompetencer
Du interesserer dig eller har bred faglig viden inden for DMIs område, samt gode kommunikationsevner. Vi forestiller os at du:

  • er under uddannelse inden for et relevant naturvidenskabeligt fagområde
  • har erfaringer fra lignende stilling
  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner (både på dansk og engelsk)
  • er udadvendt, har gode samarbejdsevner og kan kommunikere med mange forskellige fagligheder
  • kan arbejde selvstændigt og fleksibelt
  • tager ansvar og tænker aktivt med i opgaveløsningen
  • er serviceminded - med sans for detaljen.
Praktiske oplysninger
Ansættelse og aflønning: Sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt overenskomst mellem Finansministeriet og HK STAT.
Arbejdstid: Arbejdstiden ligger inden for Kundecenterets åbningstider mellem klokken 8 og 16 på hverdage. Der vil blive lagt en vagtplan med faste mødetider, hvor din konkrete arbejdstid vil blive tilpasset efter arbejdsbelastning og din studietid, med gennemsnit 10 timer pr. uge. Arbejdstiden tilrettelægges endvidere, så vi tager hensyn til eksamensperioder
Yderligere oplysninger: Kan fås ved at kontakte specialkonsulent Ulrik Ankjær Borch på tlf. 39157231 eller uap@dmi.dk
Tiltrædelse: Stillingen er til besættelse hurtigst muligt
Arbejdssted: DMI, Lyngbyvej 100, 2100 København Ø
Ansøgningsfrist: Ansøgning, CV og eksamensbeviser skal sendes til os senest mandag d. 17. juni 2019
Ansættelsessamtaler: Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge i 25
Stillingen søges: For at søge stillingen skal du klikke på linket søg stillingen, og følge instruktionerne

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

DMI, der er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder.

DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige uddannelser. Du kan læse mere om DMI som arbejdsplads under Om DMI på www.dmi.dk.Ansøg nu
Kontakt
DMI - København
Lyngbyvej 100
2100
København Ø
Tlf
39157229
Praktisk information
Oprettet
10-06-2019
Udløber
17-07-2019
Kviknummer
LJA-73908881
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed