Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceorienteret studentermedhjælper til Frontdesk

Campus Slagelse - Pædagog, Sygeplejerske og Kantine

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
10-09-2019
Kontakt
Campus Slagelse - Pædagog, Sygeplejerske og Kantine
Ingemannsvej 17
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75508406
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du være vores nye studentermedhjælper i Frontdesk på campus Slagelse? Det er os, der tager imod henvendelser fra de studerende, undervisere og gæster. Det er aldrig til at vide, hvilke henvendelser du får. Din fornemste opgave er at sikre, at dem der henvender sig, bliver godt behandlet og får den hjælp, de har brug for.

På Professionshøjskolen Absalon, har vi et ønske om, at vores lokationer, har levende campusmiljøer. Som studentermedhjælper i Frontdesk, kan du være med til at gøre netop det ønske til en realitet.

Din profil
Du er den første vores studerende og gæster møder, når de kommer på vores campus i Slagelse. Derfor er det vigtigt for os, at du repræsenterer følgende:

Hjælpsom og serviceminded. Du er god til at skabe kontakt til og tale med andre mennesker omkring dig. Du har øje for, at spotte om en gæst eller en studerende har brug for hjælp. På den bedst mulige måde, hjælper du vedkommende videre med sit gøremål.

Gode skriftlige formuleringsevner. I en hverdag, hvor den gode kommunikation spiller en stor rolle, forstår du vigtigheden i at være en god kommunikator. Du er omhyggelig og præcis i dine skriftlige formuleringer, og dit budskab når ud til din modtager.

Holder hovedet koldt. Du kan bevare overblikket, også når der er travlt. Samtidig er du ikke bange for at bede om hjælp hos en kollega, hvis der er noget du har brug for.

Derudover forventer vi os, at du har:

  • et par år tilbage af din studietid
  • erfaring fra en lignende stilling

Dine arbejdsopgaver
I Frontdesk er opgaverne mange, og nedenfor kan du se nogle eksempler:

Besvare henvendelser. Arbejdet består i at tage telefoner, svare på mails og være personligt tilstede i Frontdesk. Vi får mange forskellige typer af henvendelser.

Problemløser. Det kan for eksempel være studerende, undervisere eller gæster, der har brug for hjælp til at finde rundt på campus. Der kan være studerende, der skal have udleveret studiekort. Du kan henvise til den rigtige kollega, hvis en studerende har brug for at tale med en studievejleder eller en studieadministrativ medarbejder.

Dine kollegaer
Studieadministrationen er en del af uddannelsesservice, hvor der er godt 80 medarbejdere, fordelt på 7 af Professionshøjskolen Absalons 8 campus. Du bliver som studentermedhjælper ansat i studieadministrationen på campus Slagelse i et velfungerende team på 6 medarbejdere.

Du skal sammen med en kollega deles om vagterne i Frontdesk i løbet af ugens dage. Derudover kommer du også til at have et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i studieadministrationen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på deltid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. oktober 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chef for uddannelsesservice Marianne Elisabeth Marholt, maem@pha.dk eller på tlf. 7248 2563.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side, senest den 22. september 2019.
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. september 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg nu
Kontakt
Campus Slagelse - Pædagog, Sygeplejerske og Kantine
Ingemannsvej 17
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75508406
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed