Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikkerhedsekspert til IT Sikkerhed

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
06-11-2018
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
19-11-2018
Kviknummer
LJA-67530865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Vil du være med til at tage IT Sikkerhed til det næste niveau? Vil du være med til at sikre Jyske Bank imod cyber-angreb, nedbrud og gøre den compliant iht. sikkerhedsrelevant lovgivning? Vi har sat os ambitiøse mål om at udvikle vores afdeling IT Sikkerhed til at høre til blandt de bedste i den finansielle sektor, og vi har derfor brug for tilførsel af nyt talent.

 

IT sikkerhedsspecialister eller IT risikoanalytikere

Du kommer til at tage en central rolle i at udvikle IT sikkerhedsfunktionen samt sikkerheds- og risikokulturen i koncernen. Sammen tager vi afsæt i dine spidskompetencer og sætter mål for dig på tværs af flere sikkerhedsdiscipliner. Konkret skal du understøtte afdelingen i at:

 

 • Overvåge og sikre, at det operationelle sikkerhedsniveau konstant er højt og modstandsdygtigt over for udviklingen i trusselsbilledet. Dette indebærer bl.a. faglighed inden for IT sikkerhedsinfrastruktur, sikkerhedsarkitektur, data analyse (eks. Patch data, logs, alarmer, patterns mm.).

 • Udføre sikkerhedskontroller med særligt henblik på at verificere kontrollers effektivitet. Her vil du blive udfordret i forhold til at vurdere testmetoder og metrikker. Derudover kan du komme til at designe og orkestrere større analyser, som skal påvise, hvilket sikkerhedsniveau vi opererer på.

 • Optimere vores sikkerhedsprocesser og risikostyringsprocesser. Sikkerhedsstyring og risikostyring i den finansielle sektor indebærer et særligt fokus på at kunne omsætte IT risici til operationelle risici i en koncernbred kontekst.

 • Sikre, at sikkerheds- og risikorapportering er effektiv på direktionsniveau, såvel som for linje-organisationen.

 • Forøge effektiviteten af awareness-tiltag og træning.

 • Sikre, at vores leverandører leverer effektivt på sikkerhedsfronten. Dette indebærer blandt andet indgåelse i samarbejdsfora, såvel som at udføre kontroltests på deres ydelser.

 

 

Vores ITSikkerhedsafdeling er i rivende udvikling foranlediget af et trusselsbillede, som konstant udvikler sig og grundet øgede regulatoriske krav. Vi består af medarbejdere med kompetencer, der spænder fra dels teknisk IT sikkerhed til risikostyring og IT jura.

 

Solidt IT sikkerhedsmæssigt fundament

Vi har brug for flere profiler med forskellige ekspertiseområder, men det vigtigste er, at du har et solidt IT sikkerhedsmæssigt fundament at bygge oven på, og at du har en brændende lyst til at udvikle dig. De foretrukne egenskaber for denne fuldtidsstilling er:

 

 • Dybdegående viden om cloud arkitektur og teknologier - gerne med kendskab til cloud-offerings fra MS Azure og Amazon.

 • Med udgangspunkt i et solidt juridisk og regulatorisk kendskab til outsourcing, GDPR og Lov om finansiel virksomhed på IT området forstår du at sætte de rette krav, kontroller og governance til håndtering af cloud services.

 • Operationelt velbevandret i driftsprocesser, baseret på ITIL og særligt i beredskabsplanlægning og beredskabstest.

 • Du trives med at være i en function, der er drevet af dynamik og mangeartede opgaver.

 • Du skal kunne absorbere meget information.

 • Du kan arbejde selvstændigt og opsøgende og er en solid teamplayer, der spiller dig selv fri og dine teamkolleger gode.

 

 

Vi tænker, at du har en baggrund som ingeniør, datalog, Cand merc. Dat/aud, jurist eller lign. med specialisering eller stærke præferencer inden for IT sikkerhedsområdet. Du har min. 3 års erfaring fra den finansielle eller tilsvarende reguleret sektor, eventuelt arbejdet som konsulent med kunder inden for samme.

 

Kom og vær med!

 

Ansøgning

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Senior HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Ba Duong Anders Le

Afdelingsdirektør

Afdeling: IT-Sikkerhed

Telefon: 89892735

Mobil: 29 72 79 34

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
19-11-2018
Kviknummer
LJA-67530865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed