Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp analytiker til scrumteam i Ny Realkreditplatform-program

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
20-09-2020
Kviknummer
LJA-81046808
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du den fødte brobygger med sans for detaljer? Har du lyst til at spille en rolle i et af Nykredits største udviklingsprojekter? I Ny Realkreditplatform-programmet opnås løsninger og resultater gennem tværgående samarbejde og agile udviklingsmetoder. Er du vores nye kollega?

 

Vi udvikler APIerne til fremtidens realkreditløsninger

I Digital, Change & IT er vi ved at udvikle fremtidens realkreditløsning under programmet Ny Realkreditplatform (NRP). Du får en vigtig rolle som forretningsanalytiker i et af i alt otte agile udviklingsteams. Vi udvikler APIer sammen med Totalkredit i tæt samarbejde med tre datacentraler, der tilsammen understøtter ca. 60 pengeinstitutters bankløsninger i Totalkredit-samarbejdet.

 

Teamet sidder i København og Warszawa og er bemandet med en scrummaster, en Product Owner og ni udviklere, arkitekter og testere. Teamet leverer core-services i NRP-programmet. Du indgår i teamet som analytiker og er med til at bygge bro mellem tekniske og forretningsfaglige profiler.

 

Du skal bistå udvikling og vedligeholdelse af teamets APIer og herunder udarbejde ressourcemodeller, sikre korrekt API-dokumentation og understøtte kvalitetssikring af de samlede løsninger i og på tværs af teamet. Du skal desuden håndtere en stor kontaktflade til relevante interessenter som fx løsningsarkitekter og analytikere samt parallelle udviklingstiltag i de øvrige teams. Endelig skal du understøtte scrummaster og Product Owner i at skabe fremdrift i opgaverne og fremme holdånden i teamet.

 

Du bliver tilknyttet en afdeling bestående af 32 IT-/forretningsanalytikere, som er samlet under én kompetence- og personaleleder. Her er fokus på løbende at gøre dine kompetencer skarpere i tråd med behovet i teamet og leverancestrømmen.

 

Du skal nedbryde forretningsbehov til backlog items

Som senioranalytiker arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og en teknisk vinkel og altid med værdiskabelse for øje. Udover at dokumentere og kommunikere behov og krav, skal du i fællesskab med teamet - realisere og kvalitetssikre løsningen. Konkrete opgaver kan være at:

  • deltage i detaljerede afklaringer af processer og krav på tværs af teams, services og APIer

  • opdatere ressourcemodeller og API-dokumentation

  • nedbryde og forædle teamets backlog items frem mod kommende udviklingssprint

  • understøtte udviklingen gennem løbende sparring med de tekniske profiler

  • sikre, at løsningen lever op til kravene og hænger sammen på tværs af systemer.

 

Lærenem brobygger

Du har erfaring med agile/scrum, og dit CV indeholder succesfulde eksempler på analyse af og brobygning mellem forretning og IT. Kendskab til ejendomsfinansiering og realkredit er en fordel, men ikke et krav. Du kan se dig selv trives i et dansk-/engelsksproget miljø, hvor der kommunikeres og samarbejdes på tværs af lokationer i Danmark og Polen. Det er vigtigt, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden, og at du kan formidle dine resultater klart og overbevisende. Du drives af at levere resultater og ved, at samarbejde er en forudsætning for dette. Din fysiske arbejdsplads er i København og rejseaktivitet til Warszawa kan forekomme.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 20. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
20-09-2020
Kviknummer
LJA-81046808
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed