Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp Business Analyst til udvikling af fremtidens realkreditløsninger

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
18-01-2021
Kviknummer
LJA-81555029
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du lyst til at spille en rolle i et af Nykredits største udviklingsprojekter? Og kan du bygge bro med sans for detaljer og beregninger? I Ny Realkredit Platform-programmet bygger vi fremtidens realkredit gennem samarbejde og agile udviklingsmetoder. Er du vores nye kollega?

 

Vi udvikler APIerne til fremtidens realkreditløsninger

Du bliver ansat i Digital, Change & IT Nykredits digitale maskinrum hvor vi er 400 kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens bank- og realkreditløsninger på tværs af Aalborg, København og Warszawa. Vi står for en række løsninger til både Totalkredit og Nykredit. Særligt i programmet Ny Realkredit Platform, hvor vi udvikler APIer sammen med Totalkredit og i tæt samarbejde med tre datacentraler, der tilsammen understøtter godt 50 pengeinstitutters bankløsninger i Totalkreditsamarbejdet. Målet er at levere realkreditlån hurtigt og gnidningsfrit til kunden alt papirarbejde klaret på én time og pengene udbetalt inden tre dage. Det er fremtidens realkredit.

 

Teamet sidder i København og Warszawa og består af en Scrum Master, en Product Owner og ni udviklere, arkitekter og testere. Teamet leverer den centrale service, der håndterer alle lånerelaterede beregninger til den nye platform.

 

Du vil indgå i teamet som analytiker, hvor du skal sikre forståelsen mellem tekniske og forretningsfaglige profiler, så løsningen med en fleksibel teknisk opbygning understøtter forretningsbehovene.

 

Teamanalytiker med bred kontaktflade og teknisk forståelse

I jobbet skal du bistå udvikling og vedligeholdelse af teamets APIer, herunder udarbejde begrebsmodeller, brugervejledning til APIet, intern og ekstern forretningsdokumentation samt bistå kvalitetssikringen af de samlede løsninger i teamet. Du vil desuden få en stor kontaktflade til relevante interessenter, som eksempelvis andre teamanalytikere, løsningsarkitekter og fagpersoner fra forretningen. Du får særlig tæt kontakt til udviklingsteamet, der har ansvar for koncernens centrale beregningsmotor. Samtidig skal du hjælpe med at koordinere parallelle udviklingstiltag i de øvrige teams. Derudover understøtter du vores Scrum Master og Product Owner i at skabe fremdrift i opgaverne og fremme holdånden i teamet.

 

Du bliver en del af afdelingen Business Analysis, hvor du får 35 kolleger, der er it-/forretningsanalytikere. Du får mulighed for løbende at udvikle dig og dine kompetencer i tråd med behovet i teamet og leverancesporet.

 

Du skal nedbryde forretningsbehov til opgaver i teamets backlog

Som analytiker arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst med en IT-teknisk vinkel - altid med værdiskabelse for øje. Udover at dokumentere og kommunikere forretningens behov og krav skal du i samarbejde med teamet realisere og kvalitetssikre løsningen. Konkrete opgaver er at:

  • deltage i detaljerede forretningsmæssige afklaringer af processer og krav på tværs af teams, services og APIer

  • oprette og vedligeholde API-begrebsmodeller og -dokumentation

  • nedbryde og forædle opgaverne i teamets backlog frem mod kommende udviklingssprints

  • understøtte udviklingen gennem ad hoc-analyser og løbende sparring med de tekniske profiler

  • sikre, at løsningen lever op til kravene og hænger sammen på tværs af systemer gennem test eller bidrag hertil.

 

Lærenem brobygger

Dit CV indeholder eksempler på analyse og brobygning mellem forretning og IT. Kendskab til agile/scrum samt ejendomsfinansiering og realkredit er en fordel, men ikke et krav. Det samme gælder for en matematisk forståelse for lånerelaterede beregninger. Du kan se dig selv trives i et dansk-/engelsksproget miljø, hvor der kommunikeres og samarbejdes på tværs af lokationer i Danmark og Polen.

 

Aller vigtigst er, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden og besidder et højt abstraktionsniveau. Derudover drives du af at levere resultater og ved, at samarbejde er en forudsætning for resultater. Din fysiske arbejdsplads vil være i København og rejseaktivitet til Warszawa kan forekomme, når der åbnes mere op.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 18. januar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
18-01-2021
Kviknummer
LJA-81555029
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed