Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- eller sundhedfaglig medarbejder til Botilbud Lygten, Center Nord-Vest

Botilbud Lygten

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
Botilbud Lygten
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
25-09-2017
Kviknummer
LJA-49315075
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Botilbud Lygten søger en kontaktperson med social- eller sundhedsfaglig baggrund, der brænder for at gøre en forskel for borgere med psykiske lidelser. Stillingen er på 37 timer ugentligt med skiftende arbejdstider i tidsrummet fra kl. 8 til 20 og p.t. arbejde hver 4. weekend. Stillingen ønskes besat den 1. november 2017.  
 
Botilbud Lygten er et socialpsykiatrisk botilbud efter § 105 med støtte efter SEL § 83-85. Der er 26 selvstændige boliger, fordelt på tre etager, beliggende i Københavns Nord-Vest kvarter. Der er desuden personalekontor og fællesrum til beboerne i ejendommen. Lygtens målgruppe er voksne med forskellige psykiske og sociale vanskeligheder. 
 
Opgaverne som kontaktperson spænder vidt, men omdrejningspunktet er den pædagogiske sundhedsplan, som vi laver i samarbejde med beboerne. Vores tilgang er recovery-orienteret, og vi tilbyder individuel støtte og eventuelt praktisk hjælp til f.eks økonomisk overblik, rengøring, indkøb og madlavning. Samtaler, aktiviteter, socialt samvær samt sundhedsfremme er andre vigtige elementer i kontaktpersonens opgaver.   
 
Du bliver kontaktperson for 3-4 beboere, men skal også kunne tage ansvar for fællesskabet og de daglige opgaver i og udenfor huset.
 
Arbejdet indebærer, at man som medarbejder udviser høj faglighed, rummelighed, ligeværd og kreativitet inden for Lygtens definerede rammer. Der arbejdes i respekt for det enkelte menneskes selvbestemmelsesret, samtidig med at man som kontaktperson er forpligtet til at udvise omsorg og støtte.
 
På Lygten arbejder vi med dokumentationssystemet CSC. I dette laves der handleplaner og fokusområder for beboerne, således at indsatsen konstant er tilpasset beboerens ønsker og behov.  
 
Vi forventer, at du:  

 • Har en social- eller sundhedsfaglig baggrund og kan arbejde med begge områder   
 • Formår at samarbejde med kolleger og tage selvstændigt ansvar   
 • Har gode evner til at skabe og bevare relationer  
 • Forstår at inddrage nærmiljøet i det daglige arbejde  
 • Har gode skriftlige kompetencer og erfaring med at arbejde systematisk med dokumentation  
 • Formår at reflektere over egen faglig indsats, for dermed at tilpasse og forbedre denne  
Vi tilbyder:  
 • Gode kollegaer med høj faglig standard og masser af humor  
 • Stor opmærksomhed på et godt arbejdsmiljø  
 • Supervision og faglig udvikling  
 • Mulighed for deltagelse i tværgående netværk  
 • Røgfrit arbejdsmiljø  
 • En afvekslende hverdag i kontakt med skønne beboere  
Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.  
 
Yderligere information  
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte botilbudsleder Dorthe Rosholm på telefon
2494 0390. Du kan også besøge vores hjemmeside: www.centernordvest.kk.dk  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 25. september 2017.   
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 39 med deltagelse af botilbudsleder Dorthe Rosholm, medarbejder- og beboerrepræsentanter.  
 
Om Center Nord-Vest  
Center Nord-Vest er et af Københavns Kommunes socialpsykiatriske centre, som aktuelt omfatter en række botilbud, en natbase, samværs- og aktivitetstilbud og en hjemmevejledergruppe.       
Socialpsykiatrien i Center Nord-Vest skal styrke mulighederne for, at borgere med sindslidelse kan leve et godt liv. Dette understøttes ved, at borgerne har mulighed for at træffe valg på egne vegne, at udvikle fællesskaber, at være åben overfor at lære nyt, at bidrage til lokalsamfundet, at være kulturel og kreativ, at have en sund og aktiv livsstil samt at være en attraktiv arbejdsplads med muligheder for personlig og faglig udvikling.   
Det tværfagligt sammensatte personale på ca. 250 ansatte arbejder recovery-orienteret og tilbydes løbende kompetenceudvikling, herunder supervision. Brugerindflydelse og pædagogiske sundhedsplaner er styrende for hverdagens indsats – og alle deltager i udviklingen af tilbuddene.  
 

Ansøg nu
Kontakt
Botilbud Lygten
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
25-09-2017
Kviknummer
LJA-49315075
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan