Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialcenter Lillebælt, afdeling Kingstrup søger fagligt samskabende ergoterapeuter, socialpædagoger eller social- og sundhedsassistenter:

Socialcenter Lillebælt, Region Syddanmark

Middelfart, Fyn

Indrykket
10-01-2018
Kontakt
Socialcenter Lillebælt, Region Syddanmark
Fredehjemsvej 2
5591
Gelsted
Tlf
99442710
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
23-01-2018
Kviknummer
LJA-54434314
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

 • Medarbejdere til ansættelse på 30 - 32 timer ugentligt: Arbejde hver anden weekend + skiftende arbejdstider dag / aften). 
 • Medarbejdere til ansættelse på 8 timer ugentligt: Planlægges med arbejde hver anden weekend.
Vi er så heldige igen, at kunne udvide vores medarbejderstab med nye kollegaer, og vi leder derfor efter fagligt begejstrede ergoterapeuter, socialpædagoger eller social- og sundhedsassistenter til en hverdag i botilbud med omdrejningspunkt om samvær og tilbud for mennesker med erhvervet hjerneskade, fortrinsvist præget af kognitive følgevirkninger af frontal karakter, særligt ift. de eksekutive styrefunktioner. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt eller pr. 1. marts 2018. 

Dine opgaver i botilbuddet:


 • Yde neurofagligt / neuropædagogisk /sundhedsfagligt tilrettelagt støtte og samvær med rehabiliterende tilgang, tilbuddene har afsæt i borgerens eget hjem. 
 • Yde støtte, guidning, rammesætning og fysisk hjælp i aktiviteter og gøremål i alle elementer af borgerens liv. 
 • Arbejde selvstændigt med skriftlig dokumentation og borgerinddragelse om: Strukturelle indsatser, strategier, mål, delmål og statusoplæg. 
 • For ergoterapeuter: Yde terapeutfaglige indsatser vedr. borgere i botilbuddet, herunder opgaveløse omkring: Afdækning og søgning af hjælpemidler, forflytningsvejledninger, afdækning og beskrivelser af kognitive eller fysiske behov eller lignende.  
 • For social- og sundhedsassistenter: Varetage delegeret medicinhåndtering med afsæt i FMK, samt i nært samarbejde med vores tværsektorielle samarbejdspartnere som eksempelvis Kriminalforsorgen, Retspsykiatrien, distriktspsykiatrien, egen læge med flere.
Vi leder specifikt efter dig, som bidrager ved at bringe følgende i spil sammen med os: 

 • Trives med at arbejde selvstændigt i både individuelle og fælles tilrettelagte tilbud. 
 • Trives i at lykkes i team- og klyngefællesskab med kollegaer. 
 • Henter energi i at arbejde i et relationelt felt, hvor borgerens forudsætninger for eksekutiv styring af egen-adfærd er væsentligt nedsat. 
 • Holder fagligt og professionelt fokus i samarbejdet med borgere og pårørende, der vægter indflydelse, lydhørhed og dialog. 
 • Har erfaring og kompetencer til selvstændig udarbejdelse af individuelt planarbejde, mål og delmål – og sætter sig selv i spil ved formidling, på refleksionsplatforme og med at yde og modtage vejledning til og fra kollegaer. 
 • Som bringer faglig dialog, sparring og feedback ind i samarbejdet, og er indstillet på at handle loyalt overfor de i teamet vedtagne strategier. 
Hvad får du?


Til din rådighed for professionelt samarbejde, faglig sparring og rehabiliterende tænkning stiller vi en hverdag i sigte med motiverede, fagligt erfarne og neuropædagogisk efteruddannede kollegaer i botilbud og dagtilbud, med hvem du vil samarbejde og opgaveløse både i hverdagen samt i teamsammenhænge om uddelegerede ansvarsområder og en samlet afdelingsledelse tæt på.  
Er du nysgerrig efter mere? – så gå til vores hjemmeside, for at få en fornemmelse for vores tilbud;  
 
https://socialcenterlillebaelt.rsyd.dk/wm423509 
 
…eller kontakt afdelingslederne med dine gode spørgsmål via mail: nethe.junkerby.larsen@rsyd.dk eller maibritt.kibsgaard@rsyd.dk
 
Vi ser frem til at høre fra dig, som kan se dig selv ind i ovenstående – og som har lyst at komme og få en uddybende samtale med os.  
 
Ansøgningsfrist: Tirsdag den 23. januar 2018. Vi modtager kun digitale ansøgninger (Husk at angive i ansøgningen hvilke stillinger du har interesse i). 
 
Vi forventer at holde samtaler mandag den 29. januar 2018. 

Ansøg nu
Kontakt
Socialcenter Lillebælt, Region Syddanmark
Fredehjemsvej 2
5591
Gelsted
Tlf
99442710
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
23-01-2018
Kviknummer
LJA-54434314
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed