Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder

Den selvejende institution Fonden Botilbudet Lindholm

Rebild, Nordjylland

Indrykket
11-06-2019
Kontakt
Den selvejende institution Fonden Botilbudet Lindholm
Gravlevvej 45
9520
Skørping
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
30-06-2019
Kviknummer
LJA-74024020
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Den Selvejende insttution Fonden Botilbudet Lindholm søger socialfaglig medarbejder

Søges: En fleksibel , ansvarsbevidst og initiativrig medarbejder søges til vores tilbud for psykisk sårbare mennesker. Du er kreativ tænkende, rummelig og har en evne til at motivere de mennesker du omgiver dig med i det daglige.

Vores nye medarbejder har en eller anden form for social eller sundhedsfaglig uddannelse og kan bringe det i spil i dagligdagen.

Vi er en selvejende institution §107 der modtager psykisk og eller sociale sårbare borgere fra flere af landets kommuner. Opholdet for borgerne hos os er midlertidig. Vi har plads til 14 voksne beboere som alle er her frivilligt. Vi har til huse i en gammel skole som vi for nuværende er ved at renovere, og vores beliggenhed er kun et stenkast fra Danmarks største skov - Rold skov.

I vores arbejde med beboerne lægger vi stor vægt på det nære, på relationen. Vi er inkluderrende i forhold til det proffesionelle netværk, samt det primære netværk og vi forsøger at nå omkring de mennekser vi samarbejder med på en empatisk og omsorgsfuld måde. Dette med respekt for den enkeltes ønsker og behov. Medbestemmelse for de mennsker vi har med at gøre, er for os en selvfølge.

Som medarbejder hos os, vil du blive tilknyttet et team som har det primære ansvar for ca. halvdelen af beboerne.

Du vil blive inddraget i beboernes handleplaner, mål og delmål og på månedlige teammøder følge op på disse. Du vil skulle kunne tage udgangspunkt i beboerens behov, hvilket kræver tid til refleksion, supervision og øvelse i at lytte aktivt og fordomsfrit. Du skal være klar til at erkende fejl, være i tvivl, ændre mening og perspektiv og ikke afholde sig fra at spørge beboeren til råds. Du skal have viden om psykiske lidelser og sociale problemer, men samtidig også formå at anerkende mennesker, der oplever disse problemstillinger, som almindelige medmennesker med samme ret til og behov for demokratisk indflydelse. Du skal have indsigt nok til at kunne håndtere projektioner. Du skal være livsdygtig og kompetent, have en robust og rummelig personlighed og en høj grad af selvbevidsthed.

Du vil skulle følge beboerne i nærområdet og til proffessionelle samarbejdspartnere i tilbudets biler, hvorfor kørekort er en selvfølgelighed. Dit samarbejde vil blive tværfagligt, da vi på tilbudet både har ansat sundhedsfagligt, samt pædagogisk personale. Desuden har vi til vores aktivitetsdel, ansatte som har håndværksmæssige baggrunde – flere af disse har en pædagogisk uddannelse med i bagagen.

Ansøgningsfrist: 24/6-2019 Samtaler: Snarest efter aftale

Tiltrædelse: 1/7-2019 eller snarest derefter. Ansøgningen sendes til leder Jan Ringstrømm på: jr@dsifbl.dk

Ansøg nu
Kontakt
Den selvejende institution Fonden Botilbudet Lindholm
Gravlevvej 45
9520
Skørping
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
30-06-2019
Kviknummer
LJA-74024020
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed