Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglige medarbejdere til Værestedet i Jægergårdsgade, Aarhus C

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Aarhus Kommune
Nørre Allé 31
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
24-07-2020
Kviknummer
LJA-80562697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Om jobbet:
Værestedet i Jægergårdsgade søger 2 medarbejdere.
Værestedet er en del af Center for Mestring i driftsområdet Job, Udsatte og Socialpsykiatri i Aarhus Kommune.
Tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Værestedet har åbent alle årets dage. Arbejdstiden ligger fra kl. 8.00 til 21.00 på hverdage og fra kl. 13.00 til 21.00 i weekender/helligdage. Du skal indgå i turnus med de nuværende medarbejdere. Stillingerne er på 37 timer om ugen.

Vi søger medarbejdere med en relevant socialfaglig uddannelse og erfaring som for eksempel pædagog eller SOSU-assistent. En kombination med en håndværksmæssig uddannelse kan være en fordel i et miljø, hvor vi helst laver det hele selv.

Din arbejdsdag vil være præget af mangeartede opgaver både i forhold til borgerne men også opgaver af praktisk karakter. Så det er lige så vigtigt, at du kan sætte en tøjvask over, tilberede mad til 50 personer som du kan tage en god snak med borgerne.

Din profil:
Vi forventer at de nye medarbejdere er fagligt kompetente, fleksible og har en personlighed, der kan rumme mennesker med anderledes kompetencer. Opgaven er, sammen med borgeren, at få tacklet problematikker der kan synes næsten uoverskuelige, kaotiske og af og til livstruende - og på sigt få tilført et udviklingsperspektiv. Problematikkerne strækker sig fra hjemløshed, håbløs gæld over misbrug til ensomhed og sygdom. Der er fokus på brobygning og tværfagligt samarbejde. Der er en høj grad af brug erinddragelse hvor recovery er en naturlig del af hverdagen.

Værestedet er et tilbud under Servicelovens 104, hvor kerneopgaven er at understøtte borgere med misbrug, hjemløshed og/eller psykisk sårbarhed i deres recoveryproces via meningsfulde fællesskaber, hvor borgerne kan afklare, udvikle og afprøve sine handlekompetencer.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder ordnede forhold i en til tider hektisk hverdag, et spændende og selvstændigt arbejde og en hulens masse menneskelige udfordringer. Vi dyrker et fagligt fællesskab med korte møder men med mange daglige samtaler og erfaringsudveksling. Desuden har vi fokus på samarbejdet med borgerne og ikke så meget på regler og faste rammer.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. Hvis du vil vide mere:

  • Daglig leder Ove Abildgaard på tlf.nr. 2920 8490 / mail: oa@aarhus.dk
  • Facebook: Værestedet og Værestedets Venner har begge en Facebook side, som du er velkommen til at kigge på.
  • Hjemmesider: Povertywalk.dk
Bemærk ansættelsessted er Værestedet i Jægergårdsgade, Aarhus C

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 24. juli 2020
Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 10. august og tirsdag d. 11. august 2020
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Nørre Allé 31
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
24-07-2020
Kviknummer
LJA-80562697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed