Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog

Rendbjerghjemmet

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Rendbjerghjemmet
Rendbjergvej 9
6320
Egernsund
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
04-05-2018
Kviknummer
LJA-59307800
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

 Aflastningshjemmet Rendbjerg søger en socialpædagog til vores aflastnings gruppe for autister, 30 timer ugentlig pr. 01.07.2018.  
 
Autistgruppen A gruppen ved Aflastningshjemmet Rendbjerg, søger 1 ny kollega pr. 01.07.2018.  
 
Rendbjerghjemmet har driftsaftale med Sønderborg kommune, og modtager udviklingshæmmede børn og voksne fra hele det Sønderjyske område. 
Vi modtager ca. 100 børn og voksne i aflastning i kortere og/eller længere perioder i løbet af året, fortrinsvis i weekend og ferie perioder. I A-Huset modtages ca. halvdelen. 
Rendbjerghjemmet er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, i samarbejde med beboere og kollegaer. 
 
Vi søger en engageret kollega, der har interesse for og kendskab til autist/ADHD området og som vil være med til at udvikle et fristed for børn og unge med autisme/ADHD, hvor struktur og forudsigelighed bliver vægtet højt, men hvor der samtidig er plads til deres forskellighed.  
Autist gruppen holder til i egne bygninger i forbindelse med Rendbjerghjemmet. Du skal være med til at videreudvikle vores aflastningstilbud inden for autismespektret, i samarbejde med øvrige medarbejdere, 
Kendskab til området vægtes højt. Vi lægger stor vægt på muligheden for målrettede kurser og efteruddannelse, som planlægges med det øvrige personale. 
Nøgleordene er: Arbejde struktureret, tydelig i din kommunikation, fysisk/psykisk robust, være fleksibel og omstillingsparat, nærværende og ansvarsbevidst og have kørekort. 
 
Arbejdstiden vil fortrinsvis være om aftenen og hver anden weekend.  
 
Løn og ansættelse sker efter aftale med Socialpædagogernes Landsforbund SL . 
Sønderborg kommune indhenter straffeattest / børneattest ved ansættelsen. 
 
Du er velkommen til at kontakte os eller besøge Rendbjerghjemmet, og få en snak om arbejdet, forventninger og muligheder hos os, inden evt. ansøgning. Kontakt gerne afdelingsleder Maybritt Kay Hinrichsen på tlf. 27900148 
 
Ansøgningen bedes sendt digitalt fra denne side. Ellers sendes den til "Aflastningshjemmet Rendbjerghjemmet", Rendbjergvej 9, 6320 Egernsund, att. Afdelingsleder Maybritt Kay Hinrichsen. 
Ansøgningen skal være Rendbjerghjemmet i hænde senest fredag den 4. maj 2018. 
Du skal forvente samtale i uge 20 2018. 
 
Du kan også læse yderligere oplysninger om Rendbjerghjemmet på vores hjemmeside på http://www.rendbjerghjemmet.dk ;
 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=d97a06fc)

Ansøg nu
Kontakt
Rendbjerghjemmet
Rendbjergvej 9
6320
Egernsund
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
04-05-2018
Kviknummer
LJA-59307800
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed