Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog

Neurorehabilitering Toftegården

Viborg, Midtjylland

Indrykket
13-11-2019
Kontakt
Neurorehabilitering Toftegården
Nygade 2
9632
Møldrup
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
09-12-2019
Kviknummer
LJA-77424835
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Neurorehabilitering Toftegården søger en kompetent socialpædagog med lyst til at arbejde med borgere med erhvervet hjerneskade og bidrage til afdelingens udvikling.
 
Stillingen på 32 timer ugentligt er med primær tilknytning til botilbuddet Valmuevej. Tiltrædelse 1. februar 2020 eller efter aftale. Arbejdstiden ligger i dag-/aftentimer og arbejde hver 2. eller 3. weekend.
 
Om dig:
 
Du er udviklingsorienteret og teoretisk velfunderet, med interesse for at tilegne dig neurofaglige kompetencer i form af basal viden om hjernens opbygning og funktion, neuropsykologi og neuropædagogik samt kompetencer indenfor tværfagligt teamsamarbejde.
 
Du har et neuropædagogisk fokus på borgerens hverdags- og fritidsaktiviteter samt andre aktiviteter der medvirker til, at borgeren opnår et meningsfuldt liv med størst mulig grad af selvstændighed. Du vil indgå i den daglige pleje med en rehabiliterende tilgang hos borgere, samt igangsætte relevante aktiviteter ud fra borgerens ressourcer og ønsker med afsæt i neuropædagogiske tanker i forhold til den enkelte borgers kognitive vanskeligheder.
 
Du er god til at se bag om borgerens adfærd og har en forståelse for skjulte handicaps og anvender denne viden til at skabe meningsfyldte aktiviteter.
 
Du udfører faglige beskrivelser, analyser, vurderinger og refleksioner i det daglige neuropædagogiske arbejde, samt planlægger, udfører, dokumenterer og evaluerer tiltag.
 
Du er en energisk person, har stærke sociale kompetencer, er ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret monofagligt såvel som tværfagligt. Du har et godt overblik og trives med, at den ene dag ikke ligner den anden.
 
 
Om os:

Neurorehabilitering Toftegården er beliggende i Møldrup 20 km nord for Viborg og er en del af et større center, Toftegården. Neurorehabiliteringstilbuddet er målrettet voksne borgere med erhvervet hjerneskade med behov for et specialiseret rehabilliteringstilbud. Der er 13 pladser med 8 faste botilbud (Valmuevej), 5 midlertidige Neurorehabiliteringspladser (Syrenvej) og dagtilbud. Vores fokus er at levere den nødvendige neuropædagogiske støtte til, at borgerne kan leve et selvstændigt og meningsfuldt liv, trods omfattende aktivitets- og deltagelsesbegrænsninger.
 
På Neurorehabilitering Toftegården er rehabiliteringsindsatsen organiseret i tæt koordineret teambaseret, interdisciplinært samarbejde, hvor faggrupperne planlægger, prioriterer, revurderer og justerer rehabiliteringsindsatsen i fællesskab og arbejder mod fælles beskrevne mål – i tæt samarbejde med borgeren og dennes pårørende.
 
Vores fælles faglige fundament bygger på neuropsykologi, hvor neuropædagogik anvendes bredt af de forskellige faggrupper og er bidragende til en faglig forståelsesramme og arbejdsform i den tværfaglige indsats til borgere med kompleks erhvervet hjerneskade.
 
Vi har fokus på udvikling, trivsel og kvalitet. De tværfagligt sammensatte personalegrupper består af engagerede og kompetente pædagoger, SOSU-personaler, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejerske og fagkoordinator. Vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling og supervision i tæt samspil med fast tilknyttet neuropsykolog.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Christina Maria Dall Christensen tlf. 22 51 34 01 eller fagkoordinator Anne Norup Klavsen tlf. 41 71 92 81. Se desuden hjemmesiden https://neurorehab.viborg.dk/
 
 
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
Ansættelsessamtaler ventes afholdt mandag den 16. december 2019 mellem klokken 8 og 14.
 

Ansøg nu
Kontakt
Neurorehabilitering Toftegården
Nygade 2
9632
Møldrup
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
09-12-2019
Kviknummer
LJA-77424835
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed