Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog på Lyngåskolen, Aarhus N

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
12-04-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Graham Bellsvej 1
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
23-04-2019
Kviknummer
LJA-72500828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet:
Vi søger en socialpædagog til et vikariat i vores café og til STU’en. Det er en tidsbegrænset stilling på 1 år. Ansættelse pr. 1. juni 2019 eller før. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Lyngåskolen, STU L tilbyder Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse(STU) for unge med udviklingshæmning, generelle indlæringsvanskeligheder og for andre unge med særlige behov. I forbindelse med de unges STU tilbydes de på Lyngåskolen, STU L også et café- og aktivitetstilbud efter servicelovens § 103
Som medarbejder på Lyngåskolen bliver du sammen med dine kolleger ansvarlig for at de unge får en god STU – dvs. udvikler deres personlige, sociale og faglige kompetencer gennem et treårigt uddannelsesforløb.
Eleverne har fuldt skema dagligt fra kl. 9.00 – 14.00. Skemaet er individuelt for den enkelte elev. Caféen ligger om eftermiddagen kl. 14-16, samt i visse uger i sommerferien og uge 7 og er primært et samværstilbud, hvor eleverne har mulighed for at træne sociale kompetencer og lave interesseprægede aktiviteter.

Konkret indhold i arbejdet:
At være med til at videreudvikle på vores Café- og aktivitetstilbud, som tilbydes eleverne efter skoletid og i nogle skoleferieuger, samt arbejde i et STU-team med de unges læringsmål.
Vi har etableret et team hvis primære opgave er at varetage café-opgaven. Det vil indebære at planlægge og gennemføre aktiviteter og skabe rammer der understøtter elevernes udvikling.
Vi er åbne overfor nye tanker om indhold. Vi har selv tænkt at det kunne være aktiviteter som: friluftsaktiviteter, værkstedsarbejde, madlavning ude og inde, musik og sang, spille brætspil eller elektroniske spil, aktiviteter i gymnastiksalen, aktiviteter på bålpladsen, små ture ud af huset, kreative aktiviteter og meget mere.
Ud over disse café-aktiviteter vil man også skulle indgå som pædagog i STU-undervisningen og –aktiviteterne.

Her handler det om at udvikle elevernes sociale, faglige og personlige kompetencer ifølge deres individuelle undervisningsplan.
Du skal derfor være indstillet på

 • at indgå i et selvstyrende team og alle teamets opgaver
 • at kunne samarbejde med eleverne ud fra en tilgang der bygger på KRAP (Kognitiv Ressourcefokuseret Anerkendende Pædagogik) og anerkendelsen af elevernes medborgerskab
 • at indgå i løsningen af alle skolens opgaver
   
Din profil:
 • du har en pædagogisk uddannelse  
 • du har gerne erfaring med målgruppen (unge/voksne med udviklingshæmning)
 • du kan byde ind med aktiviteter og læringsforløb inden for skolens studieretninger (idræt, friluftsliv, billedkunst, IT, Musik og madlavning) – eventuelt kombineret med praktiske fag, kreative fag, musiske fag, bo-træning, ungdomsliv, erhvervsforberedelse og sociale medier.
 • du har engagement, tålmodighed og lyst til samarbejdet med de unge

Derfor skal du vælge os:
 • en aktiv arbejdsplads med engagerede kolleger
 • fokus på faglighed og kompetenceudvikling
 • et job med daglige udfordringer, højt arbejdstempo og uforudsigelighed
 • et dagligt grin sammen med elever og kollegaer.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Fuldtid

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i 1 år med tiltrædelse pr. 1. juni 2019 eller før. Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til, Skoleleder Uffe Dittmer på tlt.nr. 61667002 eller pædagogisk leder Lill Meyer Christensen, tlf.nr. 24228734


AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 23. april 2019

Vi forventer, at samtale finder sted mandag den 29. april 2019
Om os:
www.lyngåskolen.dk
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Aarhus Kommune
Graham Bellsvej 1
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
23-04-2019
Kviknummer
LJA-72500828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed