Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog til botilbuddet Albatros

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
22499380
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77272475
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi søger en socialpædagog eller en kollega med anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Albatros er et botilbud med 36 voksne borgere med udviklingshæmning og funktionsnedsættelser. En del af beboerne har udviklet demens, alle har brug for omfattende socialpædagogisk støtte og omsorg samt sundhedsmæssig pleje. Borgerne er delvist selvhjulpne og mobile, de fleste har et verbalt sprog. Opgaverne er hjælp til personlig hygiejne, tøjvask, personlige indkøb, deres privatøkonomi og støtte i forbindelse med forskellige relevante aktiviteter.

Vores medarbejdere har socialfaglig baggrund og vi har ansat sygeplejerske/social- og sundhedsassistent for tværprofessionelt at kunne favne borgernes behov.

Borgerne bliver mødt anerkendende, som unikke med hver deres særlige historie med den hensigt at de vil opleve højest mulig livskvalitet. Det pædagogiske arbejde bliver planlagt konkret ud fra den enkelte borgers ønsker, ressourcer og behov. Der er fokus på den enkeltes mulighed for egen mestring og for at danne relationer.

Indsatsen bygger på størst mulig selvbestemmelse for borgerne, da alle har brug for en empatisk og vedholdende pædagogisk indsats, hvor deres behov imødekommes i et trygt og udviklende miljø. Vi arbejder i teams og i faglige netværk og der er stort fokus på dokumentation og faglig udvikling, ligesom vi har fokus på velfærdsteknologi som en naturlig del af arbejdet. I COS uddannes alle faste medarbejdere i neuropædagogik og vi arbejder på, at denne tilgang genfindes i dokumentationen og i den pædagogiske tilgang. Vi modtager supervision fra centerets neuropædagogiske konsulent og har desuden egen intern demenskonsulent. Som udgangspunkt skal du være indstillet på at udvikle dine kompetencer.

Vi forventer, at du

  • er uddannet socialpædagog eller har anden relevant faglig uddannelsesmæssig baggrund
  • har viden og erfaring og/eller har interesse for målgruppen
  • vægter dokumentationsarbejde og i at udarbejde metodebeskrivelser og pædagogiske planer
  • kan samarbejde professionelt og være med til at bidrage til et sundt arbejdsmiljø
Vi tilbyder

  • teamsamarbejde, kollegial sparring og en engageret kollegagruppe
  • temadage
  • en organisation i udvikling
  • supervision, individuelle kurser og videreuddannelse på diplomniveau
  • kontinuerlig faglig udvikling og visioner for botilbuddet
  • fokus på arbejdsmiljøet
Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem LFS og Københavns Kommune. Stillingen (døgn) er på 37 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. januar 2020 og indeholder vekslende arbejdstider dag/aften samt arbejde hver anden weekend. Vi indhenter referencer samt straffeattest ved ansættelse. Botilbuddet Albatros ligger på Løvstikkevej i København S.

Mere information
Har du behov for yderligere information eller gerne vil besøge os, kan du kontakte afdelingsleder Annette Madsen på 2328 3267. Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest søndag den 24. november 2019.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
22499380
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77272475
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed