Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog til Kobbelgaarden 3, Voksen Handicap

Fredericia Kommune

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-01-2020
Kontakt
Fredericia Kommune
Thygesminde Allé 3
7000
Fredericia
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
26-01-2020
Kviknummer
LJA-78872806
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Socialpædagog til Kobbelgaarden 3, Voksen Handicap

Brænder du for specialområdet, og trives du med skiftende arbejdstider?
Har du neuropædagogisk basisviden eller basisuddannelse og erfaring?

Kobbelgaarden 3 er et bosted for personer over 18 år med vidtgående og varig nedsat funktionsevne. Vi har 40 lejligheder heraf én aflastningslejlighed.

På Kobbelgaarden arbejder vi værdiskabende med udvikling af borgernes potentiale gennem støtte og guidning. Dette med henblik på at skabe de bedste rammer for borgernes mulighed for at leve et godt liv på egne betingelser.
De løsnings- og læringsbaserede opgaver og aktiviteter understøttes af døgnrytmeplaner og struktur, individuelt såvel som i mindre grupper. Det er primært støtte til ADL samt forskellige andre aktiviteter og ledsagelse.
I arbejdet med borgerne indgår specifikke kontaktpersonsopgaver, planlægning af pædagogiske interventioner, dokumentation samt afvikling af statusmøder og netværksmøder.
Vi arbejder tæt sammen med pårørende og andre relevante samarbejdspartnere, og derfor er der et kontinuerligt fokus på forståelse af relationel koordinering, inddragelse og udvikling.

Vi ønsker at vores kommende kolleger har et positivt livssyn, forståelse af de menneskelige forskelligheder og god personlig balance
Du er i stand til systematisk at organisere, strukturere og arbejde med egne fagprofessionelle metoder og aktiviteter i en fælles pædagogisk/neuropædagogisk kontekst. Herunder i stand til at tage ”den andens” perspektiv og se ting fra flere vinkler.

Derudover ønsker vi, at du

  • har kendskab til neuropædagogik, anerkendende pædagogik, sanse – og kommunikationsveje samt IT understøttende hjælpemidler
  • har et stærkt kendskab til målgruppen og gerne erfaring fra lignende tilbud samt mod på at arbejde pædagogisk på et bosted præget af mangfoldighed
  • kan fungere som kontaktperson i et ligeværdigt og personligt samarbejde med borgerne, og ser borger- og pårørendeindflydelse som en naturlig del af arbejdet
  • kan håndtere udfordringer, omstillinger og kan indgå i supervision
  • er i besiddelse af gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt
  • har lyst til samt evner at bidrage til faglig udvikling.
I samarbejdet lægger vi vægt på medindflydelse og udstrakt kompetence, faglig udvikling, en positiv og humoristisk omgangstone og et ansvarligt arbejdsmiljø.

Om dig
Fortæl os i din ansøgning, hvad du fagligt brænder for og, hvad du tænker, du kan tilføre vores målgruppe samt, hvad vi kan forvente af dig som kommende kollega.

Vil du vide mere
Kontakt pædagogisk koordinator Kirstine Højgaard Johnsen, 2063 9481 eller voksen Handicapchef Holger Torp, 4123 8082.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst

Straffeattest skal forevises ved ansættelse

Der er tale om en fast stilling på 35 timer ugentligt – efter aftale, skiftende dag- og aften samt weekendarbejde hver 2. weekend.

Tiltrædelse 1. marts 2020 eller efter aftale.

Send ansøgning online
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du opfordres til at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis samt evt. relevante erfaringsbilag online.
Læs mere om onlineansøgning via www.fredericia.dk

Ansættelsessamtaler
Vi afholder ansættelsessamtaler 28. januar 2020 fra kl. 09.00.
Kandidater, der bliver inviteret til samtale, vil blive kontaktet pr. telefon inden kl. 13.00 den 27. januar 2020.

Ansøgningsfrist: 26. januar 2020.

Ansøg nu
Kontakt
Fredericia Kommune
Thygesminde Allé 3
7000
Fredericia
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
26-01-2020
Kviknummer
LJA-78872806
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed