Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog til Præstehaven

Bo & Aktivitet Kalundborg Kommune, Præstehaven

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
12-12-2019
Kontakt
Bo & Aktivitet Kalundborg Kommune, Præstehaven
Hestehavebakken 98A
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
12-12-2019
Udløber
05-02-2020
Kviknummer
LJA-78155828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet

Socialpædagog 37 t. pr. uge søges til ansættelse pr. 01.01 2020 - eller snarest derefter – vi rekrutterer løbende.

Kan du holde hovedet koldt, og hjertet varmt…så er du måske vores nye kollega??

Bo & Aktivitet, Kalundborg kommune, søger en uddannet pædagog som ønsker at udfordre sig selv og kan se de faglige fordele i, at arbejde på tværs af dagtilbuddet og døgntilbuddet, men også på tværs af forskellige opgaver og projekter.

Bo & Aktivitet omfatter flere længerevarende botilbud, samværs- og aktivitetstilbud og beskyttet beskæftigelse.

Kerneopgaven for Bo & Aktivitet er gennem pædagogisk støtte, vejledning, omsorg og pleje, at udvikle og vedligeholde borgerens individuelle evne til at mestre eget liv.

Bo & Aktivitet har fokus på den enkelte borgers værdier og ønsker hvor:

 •  - borgeren har ansvar, indflydelse og selvbestemmelse
 •  - borgeren er aktivt deltagende i hverdagen                          
 •  - borgeren har en værdi- og meningsfyldt hverdag

Alle borgerne i Bo & Aktivitet har brug for hjælp, støtte eller guidning i alle sammenhænge i hverdagen. Der arbejdes respektfuldt, anerkendende og med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og måder at indgå i livet på.

Vi er i gang med en spændende organisatorisk omstilling, "Fælles sprog og Fundament”, som indeholder 4 pejlemærker. De 4 pejlemærker har stor betydning og værdi for os i hverdagen både pædagogisk, etisk og strategisk. 

 • Vi bevæger os fra service til mestring
 • Vi understøtter, at borgeren mestrer eget liv
 • Vi stiller krav til hinandens fagligheder og opgaver
 • Vi løser kerneopgaven gennem fælles tilgang
 • Vores værdier er båret af åbenhed, nysgerrighed og respekt for hinanden.

Den ledige stilling er på Bo & Aktivitet, Præstehaven, team B.

Du vil skulle yde individuel personlig og praktisk støtte til 6 borgere, alle med syns- og udviklingshandicap, herunder autisme. Borgerne har alle omfattende behov for støtte til at skabe struktur i dagligdagen. Flere af borgere har en ledsager, som bl.a. benyttes til svømning og andre aktiviteter. Alle har dagtilbud på Raklevgården. I bo-enheden, løses der pt. en særlig opgave med en borger der har behov for en til en – støtte for at være tryg.

Den pædagogiske opgave er, at give omsorg og støtte i hverdagen ud fra en individuel tilgang til den enkelte borgers ressourcer og ønsker. Du vil skulle varetage kontaktpersonfunktionen for 1 - 2 borgere og yde individuel personlig og praktisk støtte til borgere med behov for støtte, vejledning og hjælp i alle ADL - aktiviteter i dagligdagen.

 

Din profil

Vi søger en energisk, omsorgsfuld og faglig velfunderet kollega der:

 • Er uddannet pædagog
 • Har ”team spirit” – vi hjælper hinanden og har godt kollegaskab – vi spiller hinanden gode og stiller spørgsmål til hinanden, for at blive klogere på praksis og endnu dygtigere fagligt
 • Har blik for den aktiverende og rehabiliterende indsats og møder borgerne på en tillidsskabende og anerkendende måde, sådan at borgerne oplever mest muligt succes og mestring
 • Er passioneret i arbejdet med mennesker og brænder for at gøre en forskel for andre – du skal arbejde her, fordi du ”vil” arbejde her og ikke fordi du ”kan” arbejde her
 • Kan navigere i og arbejde forebyggende ift. at konfliktnedtrappe, sådan at overblikket bevares og der bliver skabt en ny vej, med mindst mulig frustration/konflikt hos borgeren
 • Er bevidst om din kommunikation – verbalt/kropssprog/signalværdi/fremtoning
 • Kan arbejde struktureret og målrettet, med fokus på væsentligheden i at dokumentere resultaterne af det pædagogiske arbejde via IT (Vi benytter Bosted/Sensum – journalsystem)
 • Har et godt planlægnings- og strukturgen - så dagene kan planlægges med fokus på borgerne behov og med fokus på den socialpædagogiske indsats i borgernes liv.
 • Du kan indgå på lige fod, i tæt samarbejde med dit team samt tværfaglige kollegaer f.eks. social – og sundhedsassistenter og andre tværfaglige samarbejdspartnere i og uden for organisationen
 • Vægter det gode pårørendesamarbejde og ser pårørende som medspillere
 • Kan indgå i aktiviteter både ude og inde, uanset vind og vejr.
 • Er fysisk og psykisk robust
 • Vil køre vores bus både i hverdagen og på ture ud af huset samt deltage i de borgerrelaterede opgaver der er planlagt i løbet af året f.eks. ferieture, Sjællands festival, samt indgå i de opgaver der måtte opstå ad hoc.
 • Er indstillet på at arbejde i skiftende arbejdstider, herunder i rådighedstjeneste fra vagtværelse samt arbejde hver anden weekend og på helligdage.

 

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

 • Dygtige, passionerede og fleksible kollegaer - vi er både nyuddannede og erfarne
 • Spændende arbejdsopgaver med høj grad af faglighed og mening
 • Et job i en værdibaseret organisation, hvor vi har fokus på udvikling på tværs af enheder
 • Frihed i jobbet, under ansvar et godt arbejdsmiljø
 • Vidensdeling og netværk på tværs

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomsten.

 

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Teamleder Annette Dyrby på tlf.  2460 2732

Ansættelsessamtaler og rekruttering  vil foregå løbende.

 

Ansøgning

Ansøgningen samt bilag skal sendes via nedenstående link.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansøg nu
Kontakt
Bo & Aktivitet Kalundborg Kommune, Præstehaven
Hestehavebakken 98A
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
12-12-2019
Udløber
05-02-2020
Kviknummer
LJA-78155828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed