Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog til Stadscaféen - §103 tilbud for voksne udviklingshæmmede borgere

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2020
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Hovedgade 28
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
10-02-2020
Kviknummer
LJA-78868834
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Socialpædagog til fast stilling i §103 tilbud 30 timer om ugen
Vi søger en ny kollega til vores beskyttet beskæftigelsestilbud på Lyngby bibliotek med ansættelse pr. 1. april 2020. Du skal have baggrund som socialpædagog samt have erfaring med målgruppen, gerne kombineret med køkken/café erfaring eller relevant uddannelse der relaterer sig hertil.

Stillingen er på 30 timer om ugen og knytter sig til Stadscaféen (www.stadscafeen.dk). Tilbuddet henvender sig til borgere indenfor voksen handicap området, med udviklingshæmning som primære udfordring, hertil ses ofte psykiatriske overbygninger. I cafeens køkken bager vi hver dag brød og kager samt smører sandwich.
Arbejdstiden vil hovedsagelig ligge mellem kl. 8:00 og 17:00 samt arbejde hver 3. lørdag i dagtimerne. Din arbejdsmatrikel bliver på Lyngby bibliotek, men dit ansættelsesforhold, ledelse og kollegiale samarbejde går gennem Støttecenter Magneten.
I Stadscafeen arbejder personalet og borgerne tæt sammen på få kvadratmeter hvor der ikke er mange muligheder for at trække sig i løbet af en arbejdsdag.

Jobbet henvender sig til dig der brænder for det pædagogiske arbejde men samtidig har mod på det praktiske der er nødvendigt for at kunne drive en café. Du skal kunne holde hoved koldt i travle situationer og ikke lade dig frustrere af, at det er nødvendigt at forlade opgaver midlertidigt for at varetage andre presserende ærinder. Du skal evne at påtage dig arbejdsgiverollen overfor servicemedarbejderne i det daglige arbejde, men samtidig have blik for at din pædagogiske rolle er den primære. Du skal være tydelig i din kommunikation, udstråle ro og kunne yde den ekstra opmærksomhed og omsorg der kræves i et beskyttet beskæftigelsestilbud. Endvidere skal du kunne trives og navigere i at være en del af et mindre team på 3 ansatte hvor din nærmeste leder ikke befinder sig på samme matrikel.

Vi forventer at du:

· Har relevant erfaring med borgergruppen, gerne fra et §103 tilbud.
· Har relevant uddannelse
· Har lyst til at arbejde i en struktureret hverdag, hvor både fælles og individuelle systemer og arbejdsgange er bærende elementer.

Derudover er det vigtigt at du:

· Er loyal overfor aftaler og ansvarsbevidst om egne opgaver.
· Kan reflektere over egen pædagogisk praksis
· Kan arbejde selvstændigt og være beslutningsdygtig

Vi kan tilbyde:

· En brugergruppe med livslyst og udviklingspotentiale
· KRAP årsuddannelse
· Engagerede kollegaer og ledelse
· En kommune med stærkt fokus på kerneopgaven

Der vil være åbent hus i Stadscaféen mandag d. 3. februar i tidsrummet kl. 15:00-17:00. Her vil du kunne møde dine potentielt fremtidige kollegaer samt servicemedarbejdere. Vi forventer at du prioriterer dette i forbindelse med din ansøgning.

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, og efter principper om lokal løndannelse

Yderligere oplysninger kan hentes hos Socialpædagog Line eller Dorte på telefon: 45973768, mandage i tidsrummet 10-12.

Samtaler afholdes mandag d. 17. februar

Ansøgningsfrist: mandag d. 10. februar kl.: 23:59
Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte
Helene Rønne
Stedfortræder
Tlf.: 30171650

Ansættelsesforhold
Skriv her om det er fuldtid eller deltid, eller hvor mange timer

Tiltrædelse
17. februar 2020

Arbejdssted
Støttecenter Magneten, Stadscaféen, Lyngby Hovedgade

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Ansøg nu
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Hovedgade 28
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
10-02-2020
Kviknummer
LJA-78868834
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed