Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog til strukturgruppe i Børnehuset Elvergården

Børnehuset Elvergården

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2020
Kontakt
Børnehuset Elvergården
Elvergårdsvej 4
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet
11-01-2020
Udløber
22-01-2020
Kviknummer
LJA-78855175
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet

Vi søger en socialpædagog 37 timer om ugen til vores strukturgruppe i børnehaveafdelingen.

Strukturgruppens opgave er, at styrke barnets trivsel, dannelse, udvikling og læring ud fra det enkelte barns forudsætninger og potentiale i et inkluderende miljø.

Strukturgruppen er en del af børnehaveafdelingen og har plads til fem børn i alderen 3 til 6 år. Fælles for børnene er, at de har behov for en forudsigelig og struktureret hverdag.

Børnene inkluderes på almenstuerne i det omfang, det giver mening for det enkelte barn. Gruppen har også mulighed for at bruge eget grupperum.

Udover arbejdet med børn rummer stillingen skriftligt arbejde i form af f.eks. handleplaner, udviklingsbeskrivelser mm. Du vil blive en del af et team på tre som består af to pædagoger og en studerende. Du er initiativrig og har interesse for udvikling. Du er tydelig i din faglighed og derudover er du omsorgsfuld og har sikker føling i forhold til arbejdet med børn og forældre.

 

Din profil

Du har erfaring med det socialpædagogiske område på 0-6-årsområdet.

Du har lyst til at arbejde med sammenhængen mellem den almene og den specialiserede praksis. Du er idérig og har lyst til at lære fra dig, lytte til andre og dele faglig viden og erfaring med dine kollegaer.

Du kan organisere og navigere i en struktureret hverdag i et inkluderende miljø, hvor dit afsæt altid er barnets trivsel, læring og udvikling og målet er det gode børneliv for alle børn. Du har erfaring med at arbejde tæt sammen med forældre, PPR og kollegaer på tværs af fagskel. Du er nysgerrig, tør udfordre dig selv og din faglighed. Du kan igangsætte, gennemføre og færdiggøre projekter.

Du har et positivt menneskesyn, er reflekterende over egen og andres praksis, er nærværende og anerkendende i din tilgang til børn, forældre og kollegaer. Du har høje faglige ambitioner på børnenes og områdets vegne og er tryg ved at arbejde med dokumentation.

 

Derfor skal du vælge os

Sammen med dine kollegaer og ledelsen skal du være med til at udvikle strukturgruppen. Vi er i gang med at styrke inklusionstanken, hvor strukturgruppen bliver en naturlig del af det øvrige børnehavemiljø.

I Elvergården dyrker vi børnenes nysgerrighed og arbejder med afsæt I det gode børneliv.

Vi vægter et godt og udbytterigt forældresamarbejde. Al faglig udvikling tager afsæt i personalets professionalisme og vi har et frugtbart samarbejde, hvor vi er nysgerrige på hinanden, hvor der er megen humor og plads til forskelligheder. Vi hjælper og støtter hinanden og udvikler os sammen.

Vi tager udgangspunkt i, at alle mennesker har noget konstruktivt at byde ind med og gør deres bedste.

Vores forskelligheder ser vi som en ressource og en kvalitet. Det er en selvfølge, at du bidrager til det gode arbejdsmiljø, og at du deltager aktivt i den faglige dialog.

Vi tilbyder en udviklende arbejdsplads med et godt sammenhold.

Elvergården er en integreret institution med en vuggestueafdeling med tre stuer og en børnehaveafdeling med fire stuer. Vi ligger tæt på grønne områder som engen og Damhussøen og bruger udeliv og nærområdet i vores hverdag.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte Lone Levisen eller Camilla Nielsen på 36 37 89 21. Vi ser gerne at du besøger os inden du søger.

Arbejdssted: Børnehuset Elvergården – Strukturgruppen, Elvergårdsvej 4b.

 

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 22. januar 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler: 28. januar 2020 fra kl. 8 til 14.

 

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Ansøg nu
Kontakt
Børnehuset Elvergården
Elvergårdsvej 4
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet
11-01-2020
Udløber
22-01-2020
Kviknummer
LJA-78855175
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed