Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagoger til både døgn- og dagområdet

Bo & Aktivitet Kalunborg Kommune, Raklevgården

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
11-01-2020
Kontakt
Bo & Aktivitet Kalunborg Kommune, Raklevgården
Hestehavebakken 92
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
11-01-2020
Udløber
29-02-2020
Kviknummer
LJA-78854297
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet

Bo & Aktivitet, Kalundborg Kommune:

Socialpædagoger 33-37 t. pr. uge søges til ansættelse pr. 01.03.2020 – stillingsopslaget har løbende rekruttering, og opslaget lukkes, når de rette kandidater er fundet.

 

Kan du holde hovedet koldt, og fagligheden i højsædet… så er du måske vores nye kollega??

Bo & Aktivitet, Kalundborg kommune, søger uddannede pædagoger som ønsker at udfordre sig selv og kan se de faglige fordele i, at vi kan arbejde på tværs af dagtilbuddet og døgntilbuddet. Bo & Aktivitet er en organisation, der dels arbejde på tværs af tilbuddene, men også på tværs af forskellige opgaver og projekter.

Bo & Aktivitet omfatter flere længerevarende botilbud, samværs-og aktivitetstilbud og beskyttet beskæftigelse.

Kerneopgaven for Bo & Aktivitet er gennem pædagogisk støtte, vejledning, omsorg og pleje, at udvikle og vedligeholde borgerens individuelle evne til at mestre eget liv.

Bo & Aktivitet har fokus på den enkelte borgers værdier og ønsker hvor:

 • - borgeren har ansvar, indflydelse og selvbestemmelse
 • - borgeren er aktivt deltagende i hverdagen
 • - borgeren har en værdi- og meningsfyldt hverdag

Alle borgerne i Bo & Aktivitet har brug for hjælp, støtte eller guidning i alle sammenhænge i hverdagen. Der arbejdes respektfuldt, anerkendende og med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og måder at indgå i livet på.

Vi er i gang med en spændende organisatorisk omstilling "Fælles sprog og Fundament”, som indeholder 4 pejlemærker. De 4 pejlemærker har stor betydning og værdi for os i hverdagen både pædagogisk, etisk og strategisk. 

 • Vi bevæger os fra service til mestring
 • Vi understøtter, at borgeren mestrer eget liv
 • Vi stiller krav til hinandens fagligheder og opgaver
 • Vi løser kerneopgaven gennem fælles tilgang

 

Din profil

Vi søger energiske, omsorgsfulde og fagligt velfundrede kollegaer der:

 • Er uddannet pædagog
 • Har ”team spirit” – vi hjælper hinanden og har godt kollegaskab – vi spiller hinanden gode og stiller spørgsmål til hinanden, for at blive klogere på praksis og endnu dygtigere fagligt
 • Har blik for den aktiverende og rehabiliterende indsats og møder borgerne på en tillidsskabende og anerkendende måde, sådan at borgerne oplever mest muligt succes og mestring
 • Er passioneret i arbejdet med mennesker – du skal arbejde her, fordi du ”vil” arbejde her og ikke fordi du ”kan” arbejde her
 • Kan navigere i og arbejde forebyggende ift. at konfliktnedtrappe, sådan at overblikket bevares og der bliver skabt en ny vej, med mindst mulig frustration/konflikt hos borgeren
 • Er bevidst om din kommunikation – verbalt/kropssprog/signalværdi/fremtoning
 • Kan arbejde struktureret og målrettet, med fokus på væsentligheden i at dokumentere resultaterne af det pædagogiske arbejde via IT (Vi benytter Bosted/Sensum – journalsystem)
 • Har et godt planlægnings- og strukturgen - så dagene kan planlægges med fokus på borgerne behov og med fokus på den socialpædagogiske indsats i borgernes liv.
 • Du kan indgå på lige fod, i tæt samarbejde med dit team samt tværfaglige kollegaer f.eks. social – og sundhedsassistenter og andre tværfaglige samarbejdspartnere i og uden for organisationen
 • Vægter det gode pårørendesamarbejde og ser pårørende som medspillere
 • Kan indgå i aktiviteter både ude og inde, uanset vind og vejr.
 • Er fysisk og psykisk robust
 • Vil køre vores bus (kørekort kategori B) både i hverdagen og på ture ud af huset samt deltage i de borgerrelaterede opgaver der er planlagt i løbet af året f.eks. ferieture, Sjællands festival, samt indgå i de opgaver der måtte opstå ad hoc.  
 • Er indstillet på at arbejde i skiftende arbejdstider. Du skal have faste arbejdsdage både på vores dagtilbud og på døgntilbuddet, således at opgaven løses på tværs af 2 matrikler. Du skal også arbejde hver anden weekend og må forvente, at der også er tjenester på helligdage, da døgntilbuddet altid er åbent.

 

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

Dygtige, passionerede og fleksible kollegaer - vi er både nyuddannede og erfarne

Spændende arbejdsopgaver med høj grad af faglighed og mening

Et job i en værdibaseret organisation, hvor vi har fokus på udvikling på tværs af enheder

Frihed i jobbet, under ansvar

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomsten.

Evt. særlige lønkrav bedes anført i ansøgningen.

 

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Teamleder Dorthe Westh på tlf.  2941 2255 (dagdelen)

eller

Teamleder Rie Christensen på tlf. 2489 6501 (døgndelen)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist – løbende rekruttering

Ansøgningen samt bilag skal fremsendes via link.

Vi rekrutterer løbende, hvorfor der kan indkaldes til samtale, når de rette kandidater viser sig, men stillingerne forventes besat pr. 01.03.2020.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Luk Send job til en ven Udskriv denne side Søg job Søg job – via ege

Ansøg nu
Kontakt
Bo & Aktivitet Kalunborg Kommune, Raklevgården
Hestehavebakken 92
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
11-01-2020
Udløber
29-02-2020
Kviknummer
LJA-78854297
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed