Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagogiske konsulenter til udsatte familier

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2018
Kontakt
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Møllevej 65
2860
Søborg
Tlf
39575000
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
25-01-2018
Kviknummer
LJA-54568603
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Gladsaxe Kommune opretter pr. 1. marts 2018 et team af konsulenter med socialpædagogiske evner. Teamets hovedopgaver bliver at løfte socialpædagogiske indsatser (kontaktpersonopgaver og pædagogisk støtte i hjemmet) til nogle af kommunens mest udsatte familier.

Som konsulent i teamet vil du møde en hverdag, der stiller krav til stor fleksibilitet i arbejdet. Du skal kunne arbejde på familiernes præmisser og møde dem, hvor de er, når behovet er der. Indsatserne i de enkelte familier vil have et støttende, strukturerende, udviklende og generelt forebyggende formål. For at understøtte fleksibiliteten ønsker vi at sammensætte et team med forskelligt timeantal, op til 25 timer pr. uge.

Om dig
Du skal kunne trives i en omskiftelig og mulig uforudsigelig hverdag, hvor der vil være stor frihed til at planlægge dit arbejde ud fra behovene i de forskellige familier. Du skal forvente og trives med arbejde i aften- og nattetimerne samt i weekenden. Som konsulent vil du arbejde tæt sammen med myndighedsdelen i de enkelte sager samt alle de aktører, der er omkring familien og dens trivsel. Du skal derfor være en tydelig figur i netværksarbejdet omkring familien.

Vi søger medarbejdere, der har viden om og indsigt i arbejdet med udsatte familier, deres miljøer og kulturer, og som kan begå sig i disse. Du skal være drevet af et ønske om at skabe forandring for den enkelte familie, være tydelig, kunne stå fast i støtten til familierne og bevare dit gå-på-mod, selv hvis bølgerne går højt. Desuden skal du kunne arbejde skriftligt med dokumentation af indsatser og formidling af denne.

Vi ønsker et team, der er bredt sammensat af medarbejdere med kompetencer og erfaring inden for arbejdet med udsatte familier, børn og unge.

Om os
Konsulentteamet er organiseret i Familie & Rådgivning, Udførerenheden, og vil referer til lederen af områdets socialpædagogiske indsatser. Som konsulent bliver du derfor kollega til ca. 50 medarbejdere i Udførerenheden og skal arbejde ud fra de strategier, der er gældende for enheden. Herunder anvendelsen af Feedback Informed Treatment (FIT) som dialogværktøj i sagerne. Kendskab til FIT vil derfor være en fordel, men ikke et krav, da der vil være mulighed for uddannelse og træning i FIT. Ligeledes vil du modtage supervision.

Stillingen giver mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af de socialpædagogiske indsatser i Udførerenheden, og bidrage til at skabe nye veje i det social arbejde med udsatte familier i Gladsaxe Kommune.

Stillingen er lønnet efter gældende overenskomst og arbejdstidsbestemmelser (SL) samt individuelle kvalifikationer.
I din ansøgning skal det fremgå, hvor mange timer du forestiller dig at arbejde.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 25. januar 2018 kl. 12.00. Samtaler afholdes mandag den 29. januar 2018.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om stillingen kan du kontakte Sune Boysen, Leder af soc. pæd. indsatser, på tlf. 21 49 12 48.

Ansøg nu
Kontakt
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Møllevej 65
2860
Søborg
Tlf
39575000
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
25-01-2018
Kviknummer
LJA-54568603
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed