Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpsykiatrisk medarbejder søges til lille bofællesskab

Drosthuset Glostrup

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2017
Kontakt
Drosthuset Glostrup
Siestavej 8
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
01-10-2017
Kviknummer
LJA-49226539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi søger en socialpsykiatrisk medarbejder med gode samarbejdsevner til en stilling på 37 timer ugentligt. Start 1. december 2017 – gerne før.

Den selvejende institution, Drosthuset Glostrup, er et socialpsykiatrisk botilbud for voksne indrettet i en gammel villa med plads til 9 beboere. Huset er præget af nærhed og tryghed og beboerarbejdet centrerer sig omkring bostøttetræning ADL i en miljøterapeutisk ramme. Dette mhp. at gøre beboeren mere selvhjulpen, herunder at bo i egen bolig. Vi arbejder recovery-orienteret med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og personlige målsætning.

Staben består af tre medarbejdere og en leder. Der er ikke personaledækning om natten og arbejdstiden er fortrinsvis i dagtimerne. Dog skal påregnes ca. 4 aftentjenester pr. måned samt weekendtjeneste hver 4. weekend. Om aften, i weekenden og på helligdage arbejdes alene.

Vi tilbyder et velfungerende hus og en god arbejdsplads, hvor både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er højt prioriteret. Det er et job med udvikling og udfordring, både fagligt og personligt, og du vil arbejde sammen med kompetente, motiverede og engagerede kolleger.

Af uddannelse er du eksempelvis socialpædagog, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut, og du vægter faglighed højt. Du har psykiatrisk erfaring - gerne fra socialpsykiatrien. Drosthuset er en lille arbejdsplads, og vi stiller krav om gode samarbejdsevner i det daglige arbejde både i forhold til kolleger og beboere. Endvidere skal du være empatisk, psykisk robust og have en god situationsfornemmelse samt have fokus på ligeværdighed, respekt og nærvær i samarbejdet med beboerne. Udover at være teamplayer skal du ligeledes kunne arbejde selvstændigt, bevare overblikket og arbejde struktureret.

Yderligere oplysninger findes på vores hjemmeside www.drosthusene.dk, og du er velkommen til at kontakte os på tlf. 30 27 97 64 / 43 43 43 53.

Ansøgningsfrist er søndag 1. oktober 2017 og samtaler afholdes i uge 41.

Motiveret ansøgning og stilet CV sendes pr. mail til glostrup@drosthusene.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=2f06f16d)

Ansøg nu
Kontakt
Drosthuset Glostrup
Siestavej 8
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
01-10-2017
Kviknummer
LJA-49226539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan