Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver/socialformidler til Center for Børn og Familie søges

Bornholms Regionskommune - Center for Børn og Familie

Bornholm, Bornholm

Indrykket
06-09-2019
Kontakt
Bornholms Regionskommune - Center for Børn og Familie
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Tlf
56 92 00 00
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
19-09-2019
Kviknummer
LJA-75410234
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Besættes pr. 01-10-2019

 

Vil du bringe din socialfaglighed maksimum i spil? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor et tillidsfuldt samarbejde og opbakning er i højsædet? Én af vores sagsbehandlere flytter til København og vi har derfor en ledig stilling som myndighedssagsbehandler.

 

Myndighed er en del af Center for Børn og Familie. Centret varetager opgaver inden for sagsbehandling, familiebehandling, PPR, sundhedspleje og dagtilbud og vi har et velfungerende tværfagligt samarbejde. I Bornholms Regionskommune er vores samarbejdspartnere tæt på, hvilket styrker din sagsbehandling og indsatsen i familierne.

 

Myndighed består af 27 sagsbehandlere fordelt i tre team med hver sin faglige koordinator, en socialfaglig konsulent, en familierådgiver og en myndighedsleder. Vi har en modtagefunktion, der håndterer modtagelse af underretninger og indledende vurdering af sagen. Medarbejderne i modtagefunktionen er tillige forankret i ét af de tre team. Vi arbejder med børn og unge med særlige behov inden for handicap- og socialområdet. Fokus er på inddragelse af børn, unge, familie og netværk samt høj kvalitet i sagsbehandlingen. Vi anvender systematisk metoderne ICS, Signs of Safety og vi benytter DUBU til at understøtte den systematiske sagsbehandling

 

Den ledige stilling er i Ungeteamet, der primært varetager opgaver vedrørende unge fra 12 til 18 (23) år i socialt udsatte positioner.

 

Sagsbehandlerne har fået reduceret antallet af sager til gennemsnitligt 25 sager. Gennem skabelse af læringsrum for faglige drøftelser og fokus på tendenserne indenfor det sociale felt, praktiserer vi velfunderet socialfagligt arbejde til gavn for familierne. De sociale problemstillinger er ofte komplekse og favner bredt. Du vil derfor få lejlighed til at opnå en bred faglig viden og tillige få mulighed for at oparbejde specialviden på dine interesseområder.

 

Høj social kapital er et særkende for vores afdeling, hvilket bekræftes i den seneste trivselsmåling. Vores samarbejde er baseret på en høj grad af tillid og respekt, både kollegialt, men også mellem medarbejdere og ledelse. Dette giver os det bedste fundament for vores fælles opgaveløsning og fælles passion for at hjælpe børn og unge i udsatte positioner.

 

Det er vigtigt for os, at du får en god start. Derfor vil du få tilknyttet en mentor de første 6 måneder. Herudover kan vi tilbyde dig løbende kompetenceudvikling og obligatorisk supervision.

 

Arbejdsområdet omfatter blandt andet

 

  • Rådgivning og vejledning af familier

  • Koordinering

  • Børnefaglige undersøgelser

  • Handleplaner

  • Iværksættelse af foranstaltninger

  • Opfølgning og meget mere

 

 

Vi forventer, at du

 

  • er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har en anden relevant baggrund

  • udviser overblik og systematik i dit arbejde i en travl hverdag

  • er god til at kommunikere i skrift og tale

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.  Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

 

Ansættelsen er pr. den 01-10-2019 eller snarest herefter.

 

Praktisk information

 

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 19-09-2019.

 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 24.-25. september 2019.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Westergaard på 56924102 eller 30182032.

 

Bornholms Regionskommune

 

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

 

www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

 

www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

 

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

 

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 

Ansøgningsfrist

19-09-2019 23:59


Ansøg nu
Kontakt
Bornholms Regionskommune - Center for Børn og Familie
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Tlf
56 92 00 00
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
19-09-2019
Kviknummer
LJA-75410234
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed