Gem annonce

Softwareudvikler (Java-Camunda), Investering & Formue

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
19-02-2021
Jyske Bank
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
28-02-2021
Kviknummer
LJA-81737888
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Arbejdssted

Silkeborg

 

Selskab

Jyske Bank

 

Afdeling

Formuekoncepter

 

Ansøgningsfrist

28.02.2021

 

Er du en skarp udvikler, som er passioneret omkring kode, men som også ønsker at forstå, engagere dig i og forbedre de forretningsprocesser, applikationerne interagerer med?

 

Brænder du for at være en del af et ambitiøst, tværfagligt team, som arbejder sammen om at udvikle gode oplevelser for vores kunder, rådgivere og Backoffice-funktioner inden for pension og formue?

 

Du bliver en del af Pension & Formue - et spændende team (vi kalder dem squads), som tæller 8 personer. Vores drivkraft er at skabe værdi for vores interessenter. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi lægger vægt på trivsel, faglighed, åbenhed samt samarbejde og sparring på tværs af squadet. Der er stor grad af indflydelse på beslutningerne i de opgaver, vi arbejder med, og vi arbejder kontinuerligt med at optimere vores hverdag.

 

Jobbet

Du får et job, hvor du, i samarbejde med squadets øvrige softwareudvikler, proceskonsulent og forretningsudviklere samt udviklere i Triben vil nyudvikle og vedligeholde applikationer til understøttelse af vores pensionsprocesser.

 

Triben har et full-stack udviklingsansvar, hvor vi primært anvender Java på backenden og Angular på fronten. Vi er som udviklingsorganisation i gang med en rejse fra JEE applikationer på Jbossen til containerized microservices hvor vi udvikler letvægtsapplikationer i Helidon som driftes på en OpenShift platform.

 

På fronten anvendes Angular over hele linjen, både til mobile-apps, nye webapplikationer og udvidelse af ældre webapplikationer hvor vi anvender micro-frontends princippet.

 

Vi arbejder agilt og med stor fokus på værdiskabelse.

 

Du vil bl.a. komme til at:

  • Udvikle løsninger i Java til procesautomatisering baseret på Camunda-platformen

  • Full-stack udvikling af UI-applikationer til understøttelse af, og interaktion med processerne (Java, Oracle, Angular, TypeScript, HTML, CSS)

  • Udvikle RPA løsninger med Kofax

 

Afdelingen

Jyske Banks udviklingsorganisation er gået all in på at udvikle efter de agile principper, og har derfor også organiseret os herefter. Formue og Investering er en enhed (en tribe), der dækker over 7 squads. Hvert squad er en selvledende enhed med scrum master, product owner, forretnings- og softwareudviklere.

 

Vi er i alt 60 medarbejdere i triben med forskellig baggrund, fx softwareudviklere og forretningsudviklere.

 

Som softwareudvikler er du ligeledes del af et tværgående Chapter (fagligt fællesskab), hvor der er 13 softwareudviklere i alt. Du kommer derfor også til at vidensdele med de andre squads omkring vores produkter og koncepter. Du får en god berøring med, hvad der sker inden for hele fagområdet Investering og Formue.

 

Din profil

Vi forventer at du har en relevant uddannelse inden for softwareudvikling, at du som udgangspunkt har erfaring med Java-udvikling, og at CI/CD, software design og test-driven development er kendte discipliner for dig.  Derudover vægter det højt, hvis du har erfaring med Camunda eller BPM fra tidligere.

 

Du har et stort drive samt høj faglig stolthed, hvor du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit arbejde.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • ud over at kode, har lyst til at engagere dig i forretningen og forretningsprocesserne

  • kan se dig selv i hele opgaveprocessen fra indledende refinement af en user story til den afsluttende test

  • er udpræget holdspiller og arbejder godt både, når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre om et fælles mål

  • arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet

  • er hjælpsom og kan lide en uformel stemning

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist er d. 28.02, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

 

Senior HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Rasmus Holm Andersen

Chapter Lead, Softwareudvikling

roa@jyskebank.dk

89897448

27 85 21 56

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Jyske Bank
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
28-02-2021
Kviknummer
LJA-81737888
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed
Gem annonce