Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til filialen i Herlev

Arbejdernes Landsbank

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
05-12-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Herlev Hovedgade 136
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-12-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-78022153
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Da vores nuværende souschef er blevet filialdirektør i Hillerød, søger vi en ny souschef  som vil være med til at videreudvikle en ambitiøs bank samt engagere dig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder. Er du en resultatorienteret holdspiller med et godt drive? Kan du være med til at inspirere og udvikle medarbejderne, så de hele tiden yder vores kunder den bedste rådgivning? Så er du måske vores nye souschef i filialen i Herlev.

 

Jobbet der venter dig

Vi har sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det skal du være med til at sikre fremadrettet. Som souschef er du sammen med filialdirektøren ansvarlig for at fortsætte den meget positive udvikling i filialen. Du vil i samarbejde med filialdirektøren få det ledelsesmæssige ansvar for 9 kompetente medarbejdere, som du skal motivere og inspirere til at skabe resultater på en professionel og engageret måde.

 

Du skal ligeledes markedsføre filialen i området, og via dine udadvendte aktiviteter samt dit netværk være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

 

Derudover vil du også have opgaver af mere administrativ karakter, eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

 

Du vil få en kundeportefølje bestående primært af privatkunder, foreningskunder samt mindre erhvervskunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Porteføljen er tilpasset, så der er plads til, at du vil være en aktiv del af filialens ledelsesteam.

 

Filialen i Herlev - en filial med fokus på udvikling og sammenhold

Du kommer ind i et team med 10 kollegaer, hvor vi har fokus på udvikling og sammenhold. Vi supplerer hinanden rigtig godt på alle rådgivningsområder. Filialen er kendetegnet ved en åben og ærlig dialog, hvor der lægges vægt på humor og socialt samvær, hvilket gør afdelingen til en stærk enhed - også i en meget travl hverdag.

 

Vi er alle forskellige, hvilket gør, at vi sammen står stærkt, og er gode til at udvikle hinanden. Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus og lægger stor vægt på, at det skal være godt og sjovt at gå på arbejde. Når vi har det godt, kan kunderne også mærke det, og de føler sig hjemme - hvilket giver et godt udgangspunkt for en god rådgivning, udtaler filialdirektør Thomas Thørner.

 

Din person

Du sidder i dag i en lignende stilling eller et teamlederjob i den finansielle sektor, og ser jobbet som dit næste karriereskridt. Du har evnerne til at motivere og udvikle dine medarbejdere, ligesom du har haft succes med at få dine kolleger til at yde deres bedste.

 

Du har den faglige og teoretiske ballast i orden via en finansiel uddannelse. Du har en god kreditmæssig vurderingsevne, og du har øje for og går efter at lave gode forretninger. Du er resultatorienteret og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

 

Det får du

Som souschef bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 10. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

 

Herudover bliver du en del af en arbejdsplads hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde.

 

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 

  • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

  • En bank med en høj tilgængelighed og med ambitioner om at blive mere tilgængelig over for vores kunder

  • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring, tandforsikring og mange andre medarbejdergoder

 

 

Filialen er beliggende Herlev Hovedgade 136, få minutters gang fra Herlev Bymidte Butikscenter og ca. 10 min. gang fra Herlev station

 

Har du yderligere spørgsmål...

Hvis du vil vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Thomas Thørner på tlf.nr. 3848 3270 eller HR partner Lene Overgaard på telefon 3848 4663.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Der er ansøgningsfrist 6. januar.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Herlev Hovedgade 136
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-12-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-78022153
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed