Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til Rådgivningscenter Aalborg

Lån & Spar

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-10-2020
Kontakt
Lån & Spar
Algade 58
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
23-10-2020
Udløber
22-11-2020
Kviknummer
LJA-81302366
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du være med til at videreudvikle et ambitiøst rådgivningscenter, og ser du en værdi i at inspirere og udvikle medarbejdere? Er du resultatorienteret, en holdspiller med højt drive og samtidig tillidsfuld, så er det dig, vi søger som vores nye souschef i Rådgivningscenter Aalborg.

Som souschef vil du, i samarbejde med filialchefen, blive ansvarlig for at sikre den fortsatte positive udvikling i rådgivningscentret. Sammen med filialchefen vil du få det ledelsesmæssige ansvar for 9 medarbejdere, som du skal inspirere, motivere og udvikle både fagligt og personligt.

Du vil være filialchefens tætteste sparringspartner, der både kan agere medspiller og komme med nye ideer til at udvikle medarbejdere og sikre endnu bedre resultater. 

Foruden ledelsesansvar vil du få en portefølje bestående af privatkunder, som du skal rådgive hele vejen rundt, vores såkaldte helhedsrådgivning. Porteføljens størrelse er tilpasset dit ledelsesmæssige ansvar.

Du vil ligeledes skabe synlighed i lokalområdet gennem udadvendte aktiviteter og bruge dit netværk til at tiltrække nye kunder.

Rådgivningscenter Aalborg en ambitiøs og social afdeling med gode resultater

Du kommer ind i en afdeling bestående af syv finansielle rådgivere, en finanstrainee, en praktikant og filialchefen.

Vi er en ung og social afdeling, som har fokus på resultater. Vi har, til trods for corona, leveret gode resultater i 2020. Og vi er det rådgivningscenter, der har fået flest nye kunder i banken i indeværende år indtil nu, og vores kundetilfredshed er samtidig i top, fortæller filialchefen, Brian Østergaard Tolstrup.

Afdelingen er ambitiøs og resultatorienteret, og vi har en uformel omgangstone, hvor humor er en stor del f hverdagen. 

Du vil få en afvekslende og alsidig hverdag, hvor der er mulighed for at sætte dit præg på afdelingen.

Hvem er du?

Du sidder i dag i en stilling som souschef eller i en rådgiverstilling med flere års erfaring, som ser dette som næste skridt i din karriere. Du har ligeledes en del kilometer i benene rent fagligt indenfor helhedsrådgivning.

Du har evnerne til at motivere, inspirere og udvikle mennesker omkring dig, og du motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem dine kolleger.

Du er nærværende, udadvendt og tillidsfuld af natur. Samtidig er du målrettet, resultatorienteret og går efter at lave gode forretninger. Du har en opsøgende tilgang overfor kunder og kolleger, og du ser nye muligheder i forhold til afdelingens udvikling.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi screener ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler så vidt muligt under retningslinjerne for COVID-19.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lån & Spar - vær med til at skabe fremtidens bank

Lån & Spar blev grundlagt i 1880 med det formål at skabe en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. I dag samarbejder vi med mere end 50 faglige organisationer og foreninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds. Og selvom meget har ændret sig, er essensen stadig den samme. Vi arbejder for at give vores kunder de bedste rammer for en sund økonomi.

Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsfunktioner, arbejder tæt sammen hen imod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af fremtidens bank. Og vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning med en holistisk forståelse af kundens situation.

Vi er en virksomhed i vækst, og vi oplever stor interesse for vores bank. I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror på potentialet i vores medarbejdere og på, at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.


Ansøg nu
Kontakt
Lån & Spar
Algade 58
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
23-10-2020
Udløber
22-11-2020
Kviknummer
LJA-81302366
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed