Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende barselsvikariat som data- og kvalitetsmedarbejder ved Steno Diabetes Center Aarhus, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
06-04-2020
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
06-04-2020
Udløber
22-04-2020
Kviknummer
LJA-80057701
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at bidrage til udviklingen af data- og kvalitetsarbejde i tæt samarbejde med klinkere? Så er du den barselsvikar, som vi har brug for i Steno Diabetes Center Aarhus, hvor vi er under udvikling som Region Midtjyllands videns- og kompetencecenter inden for diabetes.  Stillingen er på 37 timer pr. uge og midlertidig på et år og til besættelse pr. 1. juni 2020.
I Steno Diabetes Center Aarhus (SDCA) har vi en ambition om at sætte data i spil for at løfte udviklingen på diabetesområdet endnu mere. Vi er godt på vej med en masse nye værktøjer og et kliniknært samarbejde. Vores dygtige data- og kvalitetsmedarbejder er blevet et væsentligt omdrejningspunkt for denne indsats. Hun går nu på barsel, og vi leder efter en medarbejder, som kan vikariere for hende i denne periode.  
Vores data- og kvalitetsmedarbejder indgår som en del af staben i SDCA (et sekretariat), og du vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i staben om at løse opgaver vedrørende data og kvalitet. Stabens opgaver og kompetencer er brede og dækker udover datamanagement såvel kommunikation og økonomistyring som projektledelse, strategisk sekretariatsbetjening samt understøttelse og koordinering i forhold til ledelse og organisation.  I staben yder vi administrativ bistand fra øverste hylde til understøttelse af SDCAs mål om at blive et internationalt anerkendt center, som leverer nye indsigter og resultater - alt sammen til gavn for diabetespatienterne. Som en del af staben får du fagligt og socialt kompetente kollegaer, som værdsætter sparring og samarbejde, og som skaber rum til latter og en uhøjtidelig omgangstone også, når der er travlt. Dine opgaverSom data- og kvalitetsmedarbejder kommer du til at arbejde med data fra hospitalets patientsystemer og kvalitetsdatabaser via et SQL-datavarehus. Dine primære arbejdsredskaber bliver tSQL og tableau samt Region Midtjyllands BI-portal, hvor der også ligger færdige rapporter til rådighed.  Dine opgaver bliver blandt andet at opbygge rapporter og formidle resultater til klinikere eller ledelsen, som bidrager til den datamæssige understøttelse af udviklingen af diabetesbehandlingen af børn og voksne i SDCA alt sammen med det overordnede mål, at diabetespatienterne sundhed og liv bliver bedre.
Især fylder arbejdet med supplerende behandlingsinitiativer hvor opgaverne indebærer at bidrage til at afsøge kliniske sammenhænge datamæssigt som udgangspunkt for vurdering af potentialet i et nyt initiativ samt at sikre den datamæssige opfølgning på den kliniske indsats med henblik på vurdering af løbende fremdrift og evaluering af initiativet.
Dine opgaver omfatter i første omgang ?at

 • levere datamanagement som en del af udviklingen og afprøvningen af supplerende behandlingsinitiativer
 • levere datamanagement mhp. kliniknært kvalitetsarbejde løbende og ad hoc f.eks. datatræk, databehandling og præsentation
 • være tovholder for SDCAs samlede evalueringskoncept for supplerende behandlingsinitiativer
 • deltage i erfa-netværk mellem Steno Centrene i Danmark

Derudover vil der være mulighed for at blive inddraget i andre opgaver med tiden herunder udvikling af kvalitetsprojekter og kvalitetsværktøjer til understøttelse af klinisk praksis.
Oplæring til dine arbejdsopgaver vil ske i et samarbejde med dataenheden på Aarhus Universitetshospital, som vi har et samarbejde med i relation til at sikre den faglige sparring. Der vil herudover være mulighed for i et passende omfang igennem fysisk tilstedeværelse på AUH's matrikel hos dataenheden at få faglig sparring sammen med personalet her. Du vil endvidere kunne indgå i såvel AUH's som regionens faglige netværk vedrørende anvendelse af datavarehus og redskaber.
For at kunne komme i betragtning til jobbet skal du kunne indfri følgende krav
 • have en relevant akademisk uddannelse
 • have en analytisk tilgang til arbejdet med data
 • kunne omsætte din datamæssige forståelse og viden til konkrete tiltag og nye løsninger
 • have erfaring i programmering (SQL, SAS el.lign.)
 • være samarbejdsorienteret i forhold til en række forskellige faggrupper
 • kunne arbejde selvstændigt og struktureret og være resultatorienteret
 • kunne formulere dig klart og præcist både på skrift og i tale til kollegaer med anden faglighed end din egen

Hvis du har erfaring med at samarbejde med klinisk personale/fra sundhedsvæsenet, vil det være en fordel. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med anvendelse af tSQL og Tableau.
Derudover lægger vi vægt på, at du som person er ordentlig og har sociale kompetencer, så du er et aktiv i et mindre team, hvor der er tæt daglig interaktion med kollegaer og ledelse både fagligt og socialt. 
Om Steno Diabetes Center AarhusI Steno Diabetes Center Aarhus tror vi på, at alle mennesker med diabetes kan få et godt liv. Et liv fyldt med glæde, livskvalitet og muligheder for at træffe egne frie valg gennem hele livet. 
Steno Diabetes Center Aarhus (SDCA) er etableret pr. 1. januar 2018 i et samarbejde mellem Region Midtjylland og Novo Nordisk Fonden med det formål at løfte diabetesindsatsen i Region Midtjylland til gavn for alle mennesker med diabetes. 
SDCA skal være drivkraften bag nyskabende tiltag og udviklingsprojekter i Region Midtjylland inden for behandling, forskning, uddannelse og tværsektorielt samarbejde på diabetesområdet. Visionen er at opbygge et internationalt anerkendt videns- og kompetencecenter, som skaber nye indsigter, udvikler diabetesbehandling i verdensklasse samt bidrager til mere sammenhæng og samarbejde i diabetesindsatsen i Region Midtjylland. 
For at det kan lykkes, skal SDCA være omdrejningspunkt for samarbejde med alle relevante parter inden for diabetesområdet på tværs af hospitaler og sektorer. 
SDCA er placeret fysisk ved Aarhus Universitetshospital, og varetager her den ambulante diabetesbehandling af både børn og voksne. SDCA har organisatoriske referencer til såvel en bestyrelse som til Aarhus Universitetshospital. Læs mere om Steno Diabetes Center Aarhus og følg med på LinkedIn og Twitter.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
AnsøgningStillingen søges ved at klikke på Send ansøgning nederst i stillingsopslaget. Vedhæft CV og relevante bilag.
Ansøgningsfristen er onsdag den 22. april og ansættelsessamtaler afholdes mandag den 27. april 2020.
Kontakt Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til stabschef, Helle Hygum Olsen på 4217 7992 eller vores data- og kvalitetsmedarbejder Anne Kathrine Møller Gramstrup på 2370 6939.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
06-04-2020
Udløber
22-04-2020
Kviknummer
LJA-80057701
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed