Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist i compliant systemudvikling

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
14-08-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
28-08-2019
Kviknummer
LJA-74792434
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at gøre en forskel og sikre gode kundeoplevelser på effektiv vis?

 

Har du lyst til at tage ansvar for overholdelse af lovkrav i en udviklingsorganisation og samtidig bistå med enkle og håndterbare retningslinjer for udvikling af systemer - og derigennem sikre, at compliance allerede sikres undervejs i udviklingsprocessen?

 

Du vil også blive ansvarlig for det løbende eftersyn og opfølgning, årshjulet, der skal til for at sikre, at vi holder en god kvalitet i fortegnelser og dokumentation.

 

Er du typen, der har Orden i eget hus, så har vi et spændende job til dig

Opgaverne understøtter ledelsens krav og forventninger til god adfærd og orden i eget hus. Der vil være teamorienterede, såvel som selvstændige og proaktive opgaver. Opgaverne understøtter en fælles forståelse, opfyldelse og forankring af compliancebehov på tværs af koncernen, bl.a. via regelmæssige strukturerede opfølgninger, opdateringer og dokumentation (log), der ofte er afledt af lovkrav. Stillingen vil derfor have en bred kontaktflade mod den øvrige del af udviklingsorganisationen.       

 

Det er vigtigt med helhedstankegang og kendskab til love og regler i finanssektoren samt de interne rammebetingelser, der regulerer koncernens virksomhed.

 

Indholdet i stillingen giver dig mulighed for at:

 

 • bidrage til, at Jyske Bank har passende metoder og processer for at opfylde lovkrav i de eksisterende løsninger og ved nyudvikling

 • rådgive og hjælpe udviklingsfunktioner

 • overvåge, at nye løsninger, eller ændringer til eksisterende løsninger (processer, data, systemer), er compliant med relevante love og regler

 • drive og administrere et årshjul, der løbende sikrer, at vores oversigter og dokumentation er opdaterede, og at retningslinjer for dette implementeres i udviklingsorganisationen - herunder: oprettelse og ændring af opgaver, aktiviteter og ansvarlige for de områder og aktiviteter, som forankres i årshjulet (f.eks. GDPR, proceslandskabet mm.)

 • løbende og periodisk monitorering samt opfølgning og rapportering på de aftalte aktiviteter

 • samarbejde og koordinering med interessenter og tilsvarende funktioner i koncernen.      

 

 

Dine kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 

 • Vi forventer, at du har en akademisk baggrund og erfaring fra en it-udviklingsorganisation, erfaring med lovgivningsområder som GDPR, risikovurdering, it-sikkerhed, procesoverblik og BRRD samt lysten til systematisk at arbejde med indarbejdelse af compliancekrav i hverdagens udførelse af arbejdet i en udviklingsorganisation.

 • Erfaring med systemudviklingsprocesser, og hvordan man effektivt sikrer overholdelse af lovkrav undervejs i udviklingen.

 • Evner at udvikle og vedligeholde udviklingsprocesser og retningslinjer for disse samt årshjul med fokus på compliance.

 • God forretningsforståelse, så du både kan forstå udviklerne og forretningsbehov.

 • Kendskab til love og regler i finanssektoren, f.eks. til Lov om finansiel virksomhed samt de ovennævnte lovgivningsområder.

 • Controllinginteresse og -kompetence.

 

 

Personlige kompetencer:

 

 • Struktureret, selvstændig, målrettet og systematisk.

 • Evner at analysere og præsentere informationer.

 • Gode kommunikationsevner og gennemslagskraft

 • Serviceminded og med gode samarbejdsevner

 • Løsnings- og helhedsorienteret.

 

 

Hvis du er den rigtige kandidat, så tilbyder vi dig

 

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

 

Et centralt arbejdssted

Jyske Bank ligger på Vestergade 8 i Silkeborg. Vi har parkeringspladser, hvis du er i bil, cykelskure til din cykel - og ellers er der kun fem minutters gang fra Silkeborg Station.  

 

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Rasmus Hvidberg Josiassen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Agil metode og Udviklingsstøtte

Telefon: 89897830

Mobil: 21 21 62 81

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
28-08-2019
Kviknummer
LJA-74792434
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed